太二酸菜魚,唔錯喎

Tabby816
|
好多年無去深圳,今天去左試排隊食這間店,兼開左個銀行戶口,開通左 wechat ,日後可以多d試其他店。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
wcpcelia    發表於 18-4-24 14:39
ada0707    發表於 18-4-24 09:28
333s    發表於 18-4-23 19:49
BlairHo_2015
|
佢碗飯都好好食架
lina9316
|
Tabby816 發表於 18-4-23 19:26
好多年無去深圳,今天去左試排隊食這間店,兼開左個銀行戶口,開通左 wechat ,日後可以多d試其他店。

Tabby816
|
係呀,個米飯軟棉棉架,
wai0824
|

Kimiwiki
|
正,我都成日去食
DoReMi媽媽
|
好吸引
honoluluwendy
|

rean_chau
|
成日都見到好多人排隊,下次要試下先。
Lena_Wong
|
大陸網紅店
Poyau
|
Tabby816 發表於 18-4-23 19:26

芝麻街
|
ANNATERA
|
起碼要排2個鐘喎⋯⋯
我都想試
losttoa
|
我反而想知個店長係咪咁正喎
emt1314
|
我去過三次, 次次都要排40-50張枱, 放棄過咗隔離食.
上星期又去, 下午三點几鐘都仲要排10張, 結果當食下午茶, 真係好正, 碗飯香甜, 原來個電飯煲都成三千蚊個.
ayi1
|
ANNATERA 發表於 18-4-23 23:46
起碼要排2個鐘喎⋯⋯
我都想試

我都試過排好耐入去,居然要用微信點菜俾錢。好彩我即刻叫大陸同事過數俾我先有得食。酸菜魚送飯好正,我同我老公都係唔食辣之人但都覺得好香啲魚肉好滑酸菜好開胃,我老公仲一口氣食咗3碗白飯。不過成日要排好耐隊真係無咁好耐性。
wcpcelia    發表於 18-4-24 14:40
thomaswop
|
ayi1 發表於 18-4-24 01:33
我都試過排好耐入去,居然要用微信點菜俾錢。好彩我即刻叫大陸同事過數俾我先有得食。酸菜魚送飯好正,我 ...

請問深圳邊度?有分店嗎?
Tabby816
|
losttoa 發表於 18-4-23 23:54
我反而想知個店長係咪咁正喎

我都好想知,想問邊個係
Tabby816
|
ayi1 發表於 18-4-24 01:33
我都試過排好耐入去,居然要用微信點菜俾錢。好彩我即刻叫大陸同事過數俾我先有得食。酸菜魚送飯好正,我 ...

魚又滑又無骨,個味夾得好好,仲有杯洛神花茶都好好飲
bianbb
|
土豪吃的魚來了!