美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

民房

[size=18.66666603088379px]我之前做過嗰間美容院唔會sell人,真心覺得老板娘超好人,好細心幫我做,有時都有幾粒暗瘡,都會用藥水幫我消炎,唔會加我錢,老闆娘是真心幫客人的,值得讚賞讚賞!位置喺長沙灣區,之前做過,仲要係開廿四小時的,隨時都可以book到位,我做過咁多間美容院都未試過有一間係開廿四小時,我做嘅時候大多數都係夜晚10點幾先去做
[size=18.66666603088379px]我做過一個Facial. 法國品牌guinot,係真材實料做,都係300蚊到,仲keep得好耐添,我覺得值得推介嘅

民房

[size=18.66666603088379px]我之前做過嗰間美容院唔會sell人,真心覺得老板娘超好人,好細心幫我做,有時都有幾粒暗瘡,都會用藥水幫我消炎,唔會加我錢,老闆娘是真心幫客人的,值得讚賞讚賞!位置喺長沙灣區,之前做過,仲要係開廿四小時的,隨時都可以book到位,我做過咁多間美容院都未試過有一間係開廿四小時,我做嘅時候大多數都係夜晚10點幾先去做,[size=18.66666603088379px]我做過法國品牌guinot,係真材實料,都係300蚊到

民房

我之前做過嗰間美容院唔會sell人,真心覺得老板娘超好人,好細心幫我做,有時都有幾粒暗瘡,都會用藥水幫我消炎,唔會加我錢,老闆娘是真心幫客人的,值得讚賞讚賞!位置喺長沙灣區,之前做過,仲要係開廿四小時的,隨時都可以book到位,我做過咁多間美容院都未試過有一間係開廿四小時,我做嘅時候大多數都係夜晚10點幾先去做,我做過法國品牌guinot,係真材實料都係300蚊到

首頁

尾頁

跳至