自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

minlbc 發表於 18-4-25 08:29
Vit c 沖水幾個鐘,重有用咩?

其實我見佢d所謂健康食品,其實上iherb買都有好多好過佢又平過佢,如果我買會睇清楚成份係天然先買,暫時我未見識過洗腦班

伯爵府

Poo得好勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第二回

Lydiapig 發表於 18-4-25 09:23
個網會自動扣信用卡數,好似係禮券形式咁俾你,好似要扣$400幾蚊,我都唔記得(emoji)因該剛剛入會唔太熟
...

黑暗,
仲狼過啲美容院
想認識多啲屯門友

大宅

Lydiapig 發表於 18-4-25 07:44
請問你點肯定佢唔係化學野?我都有少許懷疑的...

我用上手其實已經知,隻手冇咁鞋,冇 甩皮,就算唔係純天然都應該冇咁傷
不過其實你咁唔放心就應該拒絕你朋友啦

珍珠宮

Lydiapig 發表於 18-4-25 09:23
個網會自動扣信用卡數,好似係禮券形式咁俾你,好似要扣$400幾蚊,我都唔記得(emoji)因該剛剛入會唔太熟
...

放心,你唔熟我好熟,我係用家,已經用左一段長時間。

佢部份產品有國際認證,唔信咪上網查下。

不同產品不同出產地,營養補充品一般係美國,skin care有日本,韓國,其他有台灣,大陸。

用後感,家用清潔劑好用,最重要無毒。 skin care都有用過,屬中低價錢,以呢個價錢品質算好唔錯。營養補充品價錢同萬0/屈記差唔多,但我食左又有效果喎!我有少少高血壓,食左一排血壓確實低左。(唔好問我食左嘜,我唔係打手).

最重要最重要唔啱用可以全退錢,個張禮券都可以退。(本人退過幾次)

所以,睇唔出佢點騙人。

我亦建議你,覺得d野唔好用,覺得人地騙人,快d去退會退款。唔好誤導。

公爵府

我有朋友.加按物業去買呢D!用左100萬左右!日日狂洗腦!我對呢D人好反感!無論產品好與壞送我都唔用!係一個大型商場果邊日日一大班(幾百個)日日D人著到成隻雀咁開會!個廁所塞到爆!洗腦就洗腦啦、開乜會啫!D人冇腦嘅!講到天上有地下無!

複式洋房

薯圈 發表於 18-5-7 04:45
放心,你唔熟我好熟,我係用家,已經用左一段長時間。

佢部份產品有國際認證,唔信咪上網查下。

請問我點誤導?我只係問大家好唔好用,你都幾搞笑,加上呢個世界有千千萬萬個品牌,係咪全天然無毒真係要靠自己睇同分析,係你唔好盲目,同一公司都唔係樣樣產品適合自己,你覺得岩咪繼續好好地用,做咩好似我唱衰「你公司」

複式洋房

castle100 發表於 18-5-7 05:09
我有朋友.加按物業去買呢D!用左100萬左右!日日狂洗腦!我對呢D人好反感!無論產品好與壞送我都唔用!係 ...

雖然我自己入左會,但我無大志要做總監賺大錢個d所謂總監已經中哂毒,無得救,講一句好似唔適合自己用就發大黎講,唔俾人問下好唔好用,一定要話好用...

珍珠宮

Lydiapig 發表於 18-5-7 07:46
請問我點誤導?我只係問大家好唔好用,你都幾搞笑,加上呢個世界有千千萬萬個品牌,係咪全天然無毒真係要 ...

個度絕對唔係『我公司』, 同你一樣,用家呢啫。 每月買$500野,我喺百佳都唔只啦! 況且我從來,係從來都無話過佢每樣野都好用。 產品好唔好用人人感受唔同,你覺得好嘅我都可以覺得唔好。

我反而覺得大家誤會左佢嘅制度,確實係唔使每個月都要買野,確實係隨時可唔買,正價無discount之嘛。 講到鐘意用佢d野嘅人都係被洗腦,太誇張啦!

大宅

畀面勳章

回覆樓主

香港搞傳銷係犯法的,如果有證據可以據報!

大宅

畀面勳章

castle100 發表於 18-5-7 05:09
我有朋友.加按物業去買呢D!用左100萬左右!日日狂洗腦!我對呢D人好反感!無論產品好與壞送我都唔用!係 ...

美樂家每月有限制購買,一個月買幾百要按咗層樓,吹到冇朋友

公爵府

回覆 louis7020 的帖子

吹?佢做好多門面嘢!話經營左呢個事業乜都有!日日唔做嘢、游手好閒、係咁吹話今個月又升乜升物!

珍珠宮

castle100 發表於 18-6-1 08:42

吹?佢做好多門面嘢!話經營左呢個事業乜都有!日日唔做嘢、游手好閒、係咁吹話今 ...

咁呢個係個朋友嘅問題,d 野唔啱用咪退返比美樂家囉~60天包退换。 保險都係得21日冷靜期咋

大宅

畀面勳章

louis7020 發表於 18-5-30 23:57
美樂家每月有限制購買,一個月買幾百要按咗層樓,吹到冇朋友

買幾百蚊嘢要按層樓都唔係吹,咁係乜?
美樂家全部產品開封咗都有60天退貨期,我自己用咗佢產品三年,都有退過貨,呃你乜嘢?
人地意思係努力幾年後可以有累積,你自己可能誤會咗意思?
美樂家有33年歷史,點都唔會呃到人33年掛?

公爵府

隨你點諗!佢將D產品吹到天上有地下冇咁!點吹都好反正我不會買!也不會借錢比佢、或許按樓係佢個人問題吧!

公爵府

成日叫我入會!講到好似有得分咁

大宅

畀面勳章

castle100 發表於 18-6-1 09:39

隨你點諗!佢將D產品吹到天上有地下冇咁!點吹都好反正我不會買!也不會借 ...

買唔買當然係消費者決定
產品好唔好都唔係你朋友話好就好,係消費者使用後感覺!
公司銷售手法不同大家都有不同反應,
根據當地合法做,對當地消費者也多一個選擇!

珍珠宮

castle100 發表於 18-6-1 09:39

隨你點諗!佢將D產品吹到天上有地下冇咁!點吹都好反正我不會買!也不會借 ...

一支洗潔精可以有幾天上有,地下無?每月買幾百蚊日用消耗品都要賣樓借錢?睇呢有問題嘅係你朋友,唔係間鋪頭囉~

珍珠宮

Lydiapig 發表於 18-4-24 10:44
想問下有無人用緊?剛剛買左幾樣野用,洗衣液同柔順劑用咩份量洗d衫都有up味...用番自己平時用果d又無up味
...
h我覺得支茶樹油好用, 其他一般啦, 清潔劑OK啦, 但買唔方便

公爵府

回覆 薯圈 的帖子

佢哋成日聚會!好多時響酒樓飲飲食食!起碼成幾十人!個個話開會!日日叫人入會!

伯爵府

Poo得好勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

屋企幾箱野,又退唔到,2支所謂嘅健康果汁都$798(日日鮮果汁都唔駛咁貴),台灣出嘅兒童益生菌要$230(只有30包) 有無人要入貨,救下我啦。啲錢好似倒水咁出
想認識多啲屯門友

首頁

尾頁

跳至