自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

Lydiapig 發表於 18-4-24 10:44
想問下有無人用緊?剛剛買左幾樣野用,洗衣液同柔順劑用咩份量洗d衫都有up味...用番自己平時用果d又無up味
...

傳鎖野,一堆上線,19元野要賣到30元,上線做得多生意公司又有獎勵,羊毛出在羊身上,產品真系甘得就老板自己做番啦

珊瑚宮

小平媽媽 發表於 18-6-20 12:06
屋企幾箱野,又退唔到,2支所謂嘅健康果汁都$798(日日鮮果汁都唔駛咁貴),台灣出嘅兒童益生菌要$230(只 ...

係二手市場打個折賣囉

禁止訪問

禁止訪問

伯爵府

Poo得好勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第二回

candysoso2002 發表於 18-8-18 00:10
好似60日免費退貨,點解唔退呢?

好辛苦咁退左啦,山長水遠攞出去,只可以換貨,仲要自己計返點數同銀碼要大過原來嘅 貨品點數及銀碼
其他好多野都太貴,又難飲,希望啲黑心上線唔好再訂埋啲垃圾啦
想認識多啲屯門友

大宅

Lydiapig 發表於 18-4-24 10:44
想問下有無人用緊?剛剛買左幾樣野用,洗衣液同柔順劑用咩份量洗d衫都有up味...用番自己平時用果d又無up味
...

我用左美樂家四年,由做女個陣阿媽買開,到我生左bb後都有用。。原因係其實日用品係無間斷地買,不過真係會揀黎買。
Renew Lotion同沖涼一直有用開,真係覺得好用,Lotion不斷回購,沖涼我都係間唔中會用。
家用清潔劑,我有買,但唔係全屋都用,我只係用洗廁所支噴劑,玻璃水,黃色個支頑固清潔劑,多用途清潔。。我就無買洗潔精呀其他,因為貴,係iherbs買,甚至百佳惠康做特價買仲平。。
唯一我堅持用美樂家清潔野原因係,第一胎阿仔開始識行路,有次佢手多,我又無lock到個噴嘴,佢一野噴左下落隻眼度,嚇到我好內疚,好彩個次佢隻眼無事,紅都無紅到,所以我先繼續買。。。當然我之後都有小心,唔會由佢再咁輕易噴到啦。。
其他營養補充食品我會揀係iherbs買。。
唯一喺我身上有效既,得個隻DNA,生第一胎前半年我有多囊卵巢,飲左半年,逐漸正常返仲有左bb,當然我相信作息其他生活習慣都有影響。。我到而家都無買返黎飲。。
化妝品護膚品我試過,無特別所以唔會回購。。其他牌子都大把標榜天然嘅,最緊要自己要留意成份。。。
樓主提及嘅洗衣液柔順劑我有買過,係幾好既,幾香,都唔會引起敏感,但相對貴,唔抵,市面上低敏都有其他選擇。。所以我唔會買,除非有特價。。

故勿論佢係咪傳銷,接觸左美樂家之後,我無所謂吹噓到咩創業靠自己呀,推人入會呀,都無特別介紹俾朋友用,作為每月買到最低消費嘅我,我覺得都ok嘅。。。

禁止訪問

複式洋房

angiehouse 發表於 18-6-20 12:12
傳鎖野,一堆上線,19元野要賣到30元,上線做得多生意公司又有獎勵,羊毛出在羊身上,產品真系甘得就老板 ...

妳係超市買野係唔係一樣彼人錢賺,代理商有幾多層,鋪租,員工等,又唔係一樣,點解彼介紹人賺又不得,幾百元食餐飯,傳銷的定義是什麼?

珍珠宮

joeyhuang 發表於 18-9-20 23:25
妳係超市買野係唔係一樣彼人錢賺,代理商有幾多層,鋪租,員工等,又唔係一樣,點解彼介紹人賺又不得,幾 ...

其實岩用又吾怕麻煩未買囉,不過就吾中意傳鎖成日叫你入會,又叫你做再介紹人,講到賺錢好容易,又話創業又話咩,產品系work吾洗攪甘多野,大老細點都吾洗益甘多層

複式洋房

小平媽媽 發表於 18-4-24 22:03
唔好用,我屋企人俾佢 左萬幾蚊

買乜嘢可以買咗萬幾蚊?佢地啲嘢好平咋喎(emoji)

複式洋房

我個人好鍾意用,我買嘢會睇成份多,佢地品質非常好,只不過係會員制,我覺得公平吖!
就骨膠原食品,巿面上含量最多都係5000mg , 佢地有10,000mg , 而且價為係最平,平均一盒都係二百五十幾蚊,敷塊骨膠原面膜都唔知啦!

複式洋房

回覆 紫翹 的帖子

茶樹精油係佢公司的皇牌、我未感受到佢的好、反而家用品用完好鍾意、我工人姐姐有主婦手、之前佢每次用其他牌子的洗潔精、同清潔劑都痕、紅.抓到手出血 好陰公,轉咗美乐家後、佢隻手冇再痕、傷口都好返好多!

複式洋房

回覆 louis7020 的帖子

認同

首頁

尾頁

跳至