自由講場

跳至

首頁
23456...10

尾頁

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

Amy1974 發表於 18-4-24 18:35
hard disk 係最易壞嘅零保件,有玩開影相嘅人,都唔會用呢啲 USB 硬盤去存相。

通常都係用 NAS, 行 Raid ...

宜家先知先覺

以前會燒碟同卡

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

appledai 發表於 18-4-24 18:18
淘寶上有,不成功不收費的,試下沒有壞處。我試了$120,遠程控制,弄了1天,最後沒有成功,不過很快退錢給 ...

找下試下,
我等去深圳俾我朋友幫我拎

珊瑚宮

sunny.moon 發表於 18-4-24 18:06
唔好意思呀!! 五六年前嘅事,當事國內同事帮忙!! 你可以上淘寶搵啲有商譽!! 死馬當活馬醫!! 一定 ...

微信深圳朋友了,我返深圳先給他,
拎去修

謝謝你們,所有心得同分享,

今天知道了沒相,真係連飯都吃不下
當減肥呢

珊瑚宮

c6t6m6 發表於 18-4-24 18:14
用錢整得返都好啦!雖然貴,我早前執屋唔小心掉左老公個hard disk, D相10年前,由我地拍拖,大肚,阿女成長 ...

錯一次下次就知道點

失相個下等同剛出新手機唔見一樣

大宅

回覆樓主

有冇拎去比人整?整左可能開得番d相咁珍貴

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

waiwai1125 發表於 18-4-24 13:13
搶錢,問多幾間!

子爵府

有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

救相、檔案方法……
1..首先你要確定你個harddisk係咪仲work
2..你可以去下載一個叫都叫獸 的回復軟件 試用版
開佢哋網頁就可以下載
3.. 用哪一個軟件嘗試掃瞄一下你那些相片檔案
4..如果掃描到仲有得救
5..如果掃描到……你可以畀100蚊人民幣用一年 這一個軟件
我老公都是用這一個
佢delete咗啲相都可以找回

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

lam133 發表於 18-4-24 13:08
要整8000元以上

黑到一個點

$8000?好貴啊

伯爵府

BK Milk勳章

回覆 lam133 的帖子

上淘寶試不需要拎過去的,上網遠程就可以了

珍珠宮

回覆樓主:

有錢就可解決的話,我會夾價

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我用手機,電腦,面書儲存相片

大宅

回覆樓主

無啦啦壞?

珊瑚宮

sm003 發表於 18-4-24 19:48
救相、檔案方法……
2..你可以去下載一個叫都叫獸 的回復軟件 試用 ...

個死件己斷了氣

找了3間話要整2000-4000元

感觸唔到入唔到,謝謝分享的

珊瑚宮

ecila123 發表於 18-4-24 20:38
無啦啦壞?

可能無用一排又放得唔好

珊瑚宮

黃二少奶 發表於 18-4-24 20:25
我用手機,電腦,面書儲存相片

剛剛放一小半入電腦同CD

珊瑚宮

sm003 發表於 18-4-24 19:48
救相、檔案方法……
2..你可以去下載一個叫都叫獸 的回復軟件 試用 ...

見到了,謝謝你

伯爵府

回覆樓主:

我上個月都經歷過呢個悲劇,我老公只救到部份相,影片全死

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

lam133 發表於 18-4-24 20:40
剛剛放一小半入電腦同CD

所以我面書最重要用途係儲存相片

珊瑚宮

得閒姨 發表於 18-4-24 20:44
我上個月都經歷過呢個悲劇,我老公只救到部份相,影片全死
...

同無左新i瘋手機一樣痛,我明的

珊瑚宮

黃二少奶 發表於 18-4-24 20:50
所以我面書最重要用途係儲存相片

有排放

首頁
23456...10

尾頁

跳至