求推介黃埔/紅磡好牙醫

aquamarine1030
|
如題,謝謝!
花仙子886
|
文醫生
babyhoi
|
關愛牙科!
醫生年輕啲但有耐性,
我小朋友洗牙、
我剝智慧齒都係睇佢地,
價錢合理
草莓雪糕
|
司徒玉清
BB.Mummy
|
文永豪醫生
Soming
|
文永豪 is not ok.... 比booking時間已經遲了半小時,本身都唔緊要; 但見你有註牙淨係話你知,想即時整,都唔肯幫你整要再約過,成班人自己趕收工... ...明明係我準時到,如果佢地準時就好。感覺無乜責任心。
Soming
|
babyhoi 發表於 18-4-24 14:22
關愛牙科!
醫生年輕啲但有耐性,
我小朋友洗牙、
請問關愛有幾位牙醫,邊位呀?
我記得洗過洗次牙,有d ok, 但有個好求其。

|
謝謝各位jm
SaBB
|
babyhoi 發表於 18-4-24 14:22
關愛牙科!
醫生年輕啲但有耐性,
我小朋友洗牙、

Yes , 關愛牙科!very good ! 尤其個個女醫生, 好細心,小孩去到都吾怕
Horsestar
|
Soming 發表於 18-5-3 09:19
文永豪 is not ok.... 比booking時間已經遲了半小時,本身都唔緊要; 但見你有註牙淨係話你知,想即時整,都 ...

你果個都算好了,譚炳松洗牙都唔話比你知你有蛀牙呀,我話佢知我邊只牙有痛,佢話要照鏡才知補唔補到,照完又話補唔到,佢唔識杜牙根,又唔幫我補,叫我自己找識杜牙根的醫生,一係成只拔掉!我叫佢比返張X光片我,佢話係佢地keep喎!我嬲到話過以後唔再去,我去第二間,人哋好有經驗,又唔洗照鏡又幫我補返!其實補牙好普通姐,咁嘅醫生都係極品中極品!
Soming
|
Horsestar 發表於 18-5-3 12:56
你果個都算好了,譚炳松洗牙都唔話比你知你有蛀牙呀,我話佢知我邊只牙有痛,佢話要照鏡才知補唔補到,照 ...
真係極品。原來有牙醫唔識杜牙根
Soming
|
文永豪...真係千萬唔好去....

話說上次佢話我智慧齒有蛀牙,不斷SALE我照X-RAY, 但又為了佢地急急腳要收工(我遲了半小時開始)而唔幫我補,見班姑娘仔好想收工咁款,咁我都堅持唔照X-RAY。佢叫我BOOK日期脫智慧齒,我真係信唔過佢地,梗係Reject booking 上著.....

咁我第二日急急腳Book同區另一間牙醫2個字的牙科(我唔係打手呀~),姑娘見我係urgent case, 即日俾我放工6:30到。點知佢地一睇, 告訴我只係污積,仲唔收我錢。

文永豪...我真係永久black list
一係為了錢,屈人蛀牙照x-ray.
一係就醫術有問題判錯證 差點脫了健康的智慧齒。
|
Soming 發表於 18-5-14 16:22

話說上次佢話我智慧齒有蛀牙,不斷SALE我照X-RAY, 但又為了佢地急 ...

謝分享啊
buybuybuy
|
Horsestar 發表於 18-5-3 12:56
你果個都算好了,譚炳松洗牙都唔話比你知你有蛀牙呀,我話佢知我邊只牙有痛,佢話要照鏡才知補唔補到,照 ...

請問你後來搵邊個牙醫?可以比資料我嗎?十萬個唔該
buybuybuy
|
Soming 發表於 18-5-14 16:22

話說上次佢話我智慧齒有蛀牙,不斷SALE我照X-RAY, 但又為了佢地急 ...

請問你後來搵邊個牙醫?可以比資料我嗎?十萬個唔該
Soming
|
回覆 buybuybuy 的帖子

係鄭健,嗰到環境舊少少,服務上同新式或好後生剛畢業的牙科店唔同感覺。
希望幫到你。