終於買左LUMISPA

msso2014
|
每日係fb 都會見到有人講緊lumi Spa, 我都忍唔住入左一部。有冇靚靚知道,你咪一定要用佢支gel?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
shingo1239
|
msso2014 發表於 18-4-24 22:44
每日係fb 都會見到有人講緊lumi Spa, 我都忍唔住入左一部。有冇靚靚知道,你咪一定要用佢支gel?

...

最佳效果 係
goofyszesze
|

...

我見將會出kitty set
msso2014
|
shingo1239 發表於 18-4-24 23:24
最佳效果 係

我用左兩日,覺得乾淨左。
其他要用一排先知。佢聲稱可以每塊面firm d.
shingo1239
|
msso2014 發表於 18-4-24 23:27
我用左兩日,覺得乾淨左。
其他要用一排先知。佢聲稱可以每塊面firm d.

你買的時候有無買埋lumi洗面gel?
shingo1239
|
goofyszesze 發表於 18-4-24 23:26

係 你有興趣pm
msso2014
|

我係買機+一支gel
唔知係咪一定要keep住買呢支gel

msso2014
|
shingo1239 發表於 18-4-24 23:28
你買的時候有無買埋lumi洗面gel?

我係買機+一支gel
shingo1239
|
msso2014 發表於 18-4-24 23:40
我係買機+一支gel

最佳拍檔 ----係
shingo1239
|

hello kitty set 預購中,限量。
6月到貨
peppep2012
|
msso2014 發表於 18-4-24 23:40
我係買機+一支gel

想問下樓主用左一排, 有咩評價?
msso2014
|
peppep2012 發表於 18-10-6 16:05

係乾淨d, 其他我唔覺有咩特別
BlairHo_2015
|
msso2014 發表於 18-10-7 14:06
係乾淨d, 其他我唔覺有咩特別

我用左5日,我用埋支gel係有即時提升既效果架喎,同埋覺得少少緊實左,每一次都有效果,你無嗎?
我試過用返自己既洗面膏,就無提升效果了,只是感覺乾淨
|
peppep2012 發表於 18-10-6 16:05

我用左5日,係有提升同覺得緊實左,不過要配埋佢支gel先有咁既效果
peppep2012
|
BlairHo_2015 發表於 18-10-12 09:45
我用左5日,係有提升同覺得緊實左,不過要配埋佢支gel先有咁既效果

有乾淨到? 我想睇下去唔去角質
badly24no
|
我買左機加gel ,提升既效果.....唔覺 角質似係少左,兩邊面,鼻毛孔細左
*用了2星期,夜晚用only
sushiroll
|

...
有咩用ga?
msso2014
|
BlairHo_2015 發表於 18-10-12 09:43
我用左5日,我用埋支gel係有即時提升既效果架喎,同埋覺得少少緊實左,每一次都有效果,你無嗎?
我試過用 ...

我用左幾個月都冇提升到,你用5日就有????
我有用佢支gel.
|
peppep2012 發表於 18-10-12 11:11
有乾淨到? 我想睇下去唔去角質

有,同埋有白淨左
|
badly24no 發表於 18-10-12 16:25
我買左機加gel ,提升既效果.....唔覺 角質似係少左,兩邊面,鼻毛孔細左
*用了2星期,夜晚用only ...

你有冇用啱手勢啊?要由下向上推喎