訂生日蛋糕問題

coraor
|
有冇jm試過比圖,可唔可以叫蛋糕店做一次實物比我睇下個效果先, 定係要收到蛋糕先知整得似唔似。因我怕實物太大落差小朋友會失望…
Kinki_ka
|
coraor 發表於 18-4-25 09:28
有冇jm試過比圖,可唔可以叫蛋糕店做一次實物比我睇下個效果先, 定係要收到蛋糕先知整得似唔似。因我怕實 ...

我整過幾間都唔會有實物
最好嗰間會有圖比我睇

如果怕最好整番之前師父有整過嘅公仔

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
coraor
|
Kinki_ka 發表於 18-5-2 00:30

我整過幾間都唔會有實物

都整得好似喎~
Kinki_ka
|
coraor 發表於 18-5-2 09:39
都整得好似喎~

我之前整Elmo,圖同實物仲似
Kinki_ka
|
coraor 發表於 18-5-2 09:39
都整得好似喎~

我之前整Elmo,圖同實物仲似
ngwong2
|
插咀問:;相片蛋糕是否真要給張相片比cake shop?
比ws cakeshop得吾得?
曈曈媽咪
|
ngwong2 發表於 18-5-4 15:06
插咀問:;相片蛋糕是否真要給張相片比cake shop?
比ws cakeshop得吾得?

你意思係咪打印?打印好睇像素同部機,而糖紙同糯米紙印既效果又唔同
問清楚餅店
ngwong2
|
曈曈媽咪 發表於 18-5-13 18:52
你意思係咪打印?打印好睇像素同部機,而糖紙同糯米紙印既效果又唔同
問清楚餅店
...

我意思是見有时相片是家庭照如囡/仔印在蛋糕面。是比相片cske shop或ws巳得呀?
曈曈媽咪
|
ngwong2 發表於 18-5-13 20:31
我意思是見有时相片是家庭照如囡/仔印在蛋糕面。是比相片cske shop或ws巳得呀?
...

經電腦send就可以,ws都得既
ngwong2
|
曈曈媽咪 發表於 18-5-13 21:36
經電腦send就可以,ws都得既
tks a lot~~~
pollyleungball
|
Kinki_ka 發表於 18-5-2 00:30

我整過幾間都唔會有實物

請問呢款Minnie 幾錢?可以pm cake shop details 嗎?