有冇18/19嘉德麗N 同學仔?

CathyChiu128
|
我囡囡係am N1, 有冇同班媽媽一齊交流下?
Vivian0618
|
Hello 想問下學費幾錢呀?我都考慮緊呢間比仔仔插班,謝謝你
tem_2106
|
Hello, 你好,我囡囡都係嚟緊九月讀am N1
|
Vivian0618 發表於 18-4-26 14:45
Hello 想問下學費幾錢呀?我都考慮緊呢間比仔仔插班,謝謝你

$4500
|
tem_2106 發表於 18-4-26 18:41
Hello, 你好,我囡囡都係嚟緊九月讀am N1

Hello, 終於搵到同學仔
你囡囡幾多月B呀?
crabjan
|
CathyChiu128 發表於 18-5-16 15:23
Hello, 終於搵到同學仔
你囡囡幾多月B呀?

我女嚟緊到係N1 am, 佢係超大B,嚟緊11月3歲(emoji)
|
crabjan 發表於 18-5-17 12:57
我女嚟緊到係N1 am, 佢係超大B,嚟緊11月3歲(emoji)

Hello, 我囡3月B呀,依家26M~
purplenatural
|
我仔都係黎緊八月入n班,大b 15年12月
JJ080
|
CathyChiu128 發表於 18-4-25 11:21

Hello 我仔都係今年am N班
crabjan
|
CathyChiu128 發表於 18-4-25 11:21

請問大家知唔知學校要交果份‘驗身報告’有咩用呀?以我知,唔係教育署規定,我覺得有d無謂,同埋又要比幾百蚊醫生填(emoji)
crabjan
|

想問下 N1 am, 有無 ws group 呀
guyun912731
|

想问问 这家幼稚园的老师有没有爱心