沙田區邊度配隱形眼鏡平

hidebaby
|
通常用開14日, 但係好多地方都要買四送一太多, 有冇啲又平又可以一盒一盒買

(一隻散光一隻冇散光)

thanks
Poyau
|
hidebaby 發表於 18-4-25 15:11
通常用開14日, 但係好多地方都要買四送一太多, 有冇啲又平又可以一盒一盒買

(一隻散光一隻冇散光)

up
Cathy34567
|
好運中心有一間我覺得佢平靚正, 你可以問0下, 近住屈臣氏,我長帶散光隱形眼鏡十幾年, 年年都去換, 好似8XX蚊到一對, 用到成年, 其他果D你要問0下
hidebaby
|
回覆 Cathy34567 的帖子

thanks, 仲有冇人有其他推介添
mariyar
|
hidebaby 發表於 18-4-28 15:50
回覆 Cathy34567 的帖子

thanks, 仲有冇人有其他推介添

我去開沙田廣場

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
ilikethis2005
|
沙角邨商場果間。
wcpcelia    發表於 18-4-28 16:16
hidebaby
|
回覆 ilikethis2005 的帖子

下次去睇下先, 成日都經過博康去沙角邨
choichoibb2011
|
我fb網購左好多年
hidebaby
|
回覆 choichoibb2011 的帖子

係喎可以網購, 有冇網頁可以私訊畀我?
一杯凍奶茶
|
我搵開呢間,通常面交即付,穩陣d

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
choichoibb2011
|
hidebaby 發表於 18-4-30 00:21

係喎可以網購, 有冇網頁可以私訊畀我?

可fb search contact lens easy
hidebaby
|

突然諗到網上唔可以驗眼
candyluk
|
一杯凍奶茶 發表於 18-4-30 10:38
我搵開呢間,通常面交即付,穩陣d

好貴呀~
呢隻我$75/盒咋~
ysy_bonnie
|
禾軬有間名?剛剛配咗有散光2個星期,每盒好似6隻,買咗2盒大約$590.驗眼師好細心。