有冇jm去過從心養x 館做正骨

jadepearl
|
如題, 我有寒背問題想去改善下jm 們有冇在這做過療程可以分享下過程? hardsell ? 大約做
幾多次可完?

謝謝
Taitaimui
|
我都想知
koey_0611
|
我想試下按摩
Poyau
|
jadepearl 發表於 18-4-25 21:03
如題, 我有寒背問題想去改善下jm 們有冇在這做過療程可以分享下過程? hardsell ? 大約做
幾多次可完?

up
cinda72.
|
幾多次可完?

我知你講邊間
我朋友玩舉鐵舉到腰骨出事,睇醫生睇唔好,都係去左呢間啪番正
jadepearl
|
回覆 cinda72. 的帖子

仙姐, 甘你朋友對這間的comments都正面嗎 ? 去左幾多次攪好條腰 ? Thanks.
cinda72.
|
jadepearl 發表於 18-4-26 14:38

仙姐, 甘你朋友對這間的comments都正面嗎 ? 去左幾多次攪好條腰 ? Thanks. ...

去左10次8次,正評既,我都去過減肥,但呢樣就麻麻啦
jadepearl
|

多謝回覆
koey_0611
|
cinda72. 發表於 18-4-26 14:44

有冇sell 你嫁?
cinda72.
|
koey_0611 發表於 18-4-26 17:39
有冇sell 你嫁?

唔係hard sell果隻
jadepearl    發表於 18-4-26 17:43
Heatspe
|
有女醫師嗎
jadepearl
|
回覆 Heatspe 的帖子

我未上過去
sean2017
|
痛唔痛架?
heather1106
|
cinda72. 發表於 18-4-26 14:44

邊間呀?我妹肩甲骨有啲歪左 做物理治療要排好多年
beebeelai26
|
幾多次可完?

呢間我有去過整頸,因為我頸曲過直,成日肩頸痛,做咗7,8次好番好多,但久唔久都會痛,師父話喺日常生活習慣姿勢問題,所以依家久唔久都有去做下當保養,唔hard sell,因為佢哋根本就冇plan sell畀你,只係單次收費,但佢哋就收得早啲,七點鐘就收,好多時收工過去嗰段時間好緊張,要早啲約定
tsung
|
cinda72. 發表於 18-4-26 13:37
我知你講邊間
我朋友玩舉鐵舉到腰骨出事,睇醫生睇唔好,都係去左呢間啪番正
...

蛋蛋豬
|
beebeelai26 發表於 18-4-27 15:53
呢間我有去過整頸,因為我頸曲過直,成日肩頸痛,做咗7,8次好番好多,但久唔久都會痛,師父話喺日常生活 ...

我條腰都有問題, 都想試下, 可否pm 我
jadepearl
|
回覆 beebeelai26 的帖子

Thank you.
cinda72.
|
heather1106 發表於 18-4-27 11:42
邊間呀?我妹肩甲骨有啲歪左 做物理治療要排好多年

你search fb 樓主個x變做生啦
家家公主
|
我上星期去左按摩....試45分鐘...按摩師有廿幾年經驗..按得好舒服..
我本身肩胛骨夾住條筋...針灸左好多次又睇跌打..係做完果2-3日會舒緩..
但之後又痛返....

果日我一早約左比師傅檢查...佢同我檢查完知道我又約左按摩..
就叫我按左先..如有時間先做埋復位...但我按完已經好晏...
無做走左...但發覺按摩之後呢10日..個肩胛位鬆左好多...
無之前果D拉到行哂既痛...會再去....