你地瞓緊邊個牌子床褥?有無平靚正推介

ting11741181
|
話說張床褥瞓左13~14年,都ok既,

不過c6前2日唔舒服,瞓覺時嘔污糟左張床,

過晒底,連張床褥都污糟埋,

抹極都好以好污糟咁,諗住都用左咁多年,

不如索性換左佢啦,而家瞓開張彈簧床褥,

唔太軟又唔太硬,承托力好好,

瞓咁多年都無乜腰骨痛問題出現,

各位jm有無d平靚正既床褥牌子同型號推介?

唔該晒大家
|
有無jm推介呀?
vivi_mami
|
前排消委會係咪做左個測試,你可以睇睇
jesswu
|
我用斯林百蘭……多種硬度選擇
中價
好好瞓
Poyau
|
ting11741181 發表於 18-4-25 23:06
話說張床褥瞓左13~14年,都ok既,

不過c6前2日唔舒服,瞓覺時嘔污糟左張床,

床褥好個人 最好親身試吓邊款舒服
wastewater
|
jesswu 發表於 18-4-26 11:50
中價
好好瞓

我都係
kiko_mami
|
我訓澳美斯,雙人9寸厚4000蚊到

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
skmibb
|
muji
|
kiko_mami 發表於 18-4-26 19:08
我訓澳美斯,雙人9寸厚4000蚊到

澳美斯,3千幾都ok喎,等我去睇睇先
|
skmibb 發表於 18-4-26 19:09
muji

無印d床褥好唔好瞓?消委會之前都有提過無印係ok,不過無朋友試過。。。
lilysun123
|
ting11741181 發表於 18-4-26 07:14
有無jm推介呀?

金美夢。
kiko_mami
|
ting11741181 發表於 18-4-26 19:30
澳美斯,3千幾都ok喎,等我去睇睇先

呢隻牌子話係香港護脊協會認可,你去試下,我覺得舒服,試左好多張先揀到
|
kiko_mami 發表於 18-4-26 19:35
呢隻牌子話係香港護脊協會認可,你去試下,我覺得舒服,試左好多張先揀到
...

好,等我去試試先
不過會唔會好軟?我好怕d太軟既床褥
月見草
|
中價
好好瞓

我廿幾年前買斯林百蘭,果陣係top牌子,家陣只是中價,但我都係買返呢個牌子,用咗咁多年信得過,其實最想都係買Simon 、seally,但講緊普普通通佢哋都要兩萬幾蚊一張,太貴了!
我早兩星期買了兩張斯林白蘭,兩萬蚊左右
skmibb
|
ting11741181 發表於 18-4-26 19:32
無印d床褥好唔好瞓?消委會之前都有提過無印係ok,不過無朋友試過。。。
...

瞓緊啦!得覺得好過雅蘭(依張瞓左超過10年)。
tequiero_ic
|
海馬
JD930
|
中價
好好瞓

我都係
JD930
|
月見草 發表於 18-4-26 19:42
我廿幾年前買斯林百蘭,果陣係top牌子,家陣只是中價,但我都係買返呢個牌子,用咗咁多年信得過,其實最想 ...

吓,兩張兩萬咁便宜嘅 幾時買?
我早三兩個月買一張都六萬幾
jesswu
|
JD930 發表於 18-4-26 20:49
吓,兩張兩萬咁便宜嘅 幾時買?
我早三兩個月買一張都六萬幾
...

一張六萬幾
我三個幾月前買了一張三尺一張五尺,一共都係唔使三萬左右咋wor
JD930
|
jesswu 發表於 18-4-26 20:53
一張六萬幾
我三個幾月前買了一張三尺一張五尺,一共都係唔使三萬左右咋wor
...

係,忘了叫咩名,係沙田鋪上咗樓梯中間個張,買咗king size