粉嶺新手媽媽,想認識住在北區的媽媽!

快樂小子
|
Yanmixmelody 發表於 18-5-10 01:31
我都係住上水啊

你嗰係囝仔定囡囡呢?幾大啦?
jamie.chanml
|
Look for female swimming coach (Sheung Shui/ Fanling/ Tai Po pool)?

I am a private female swimming coach with experience teaching all age groups, from beginner to intermediates. I will be available on or after 6pm (Mon to Sun) (Sheung Shui/ Fanling/ Tai Po pool). I have 8 years of private and group swimming lesson (ages from 5 to adults) and 4 years of life-guarding experience (pool and open water). Fluent in English/ Cantonese/ Mandarin speaking. For adults, one-on-one, the fee is HKD450 per 60 min lesson. one-to-two/three, the fee isHKD350/person per 90 min lesson. If you are planning to learn swim or improve your swimming skills this summer, please feel free to whatsapp me +447799451220 (please not to PM me as i do not have the right somehow) Many thanks

我是一名私人女游泳教練,具有豐富的教學經驗,涵蓋從初級到中級的所有年齡組。 ag時段為下午六時或之後(星期一至日)(上水/粉嶺/ 大埔池)。 我有8年私人和集體游泳(年齡從5歲到成年人)和4年的救生員經驗。 精通英語/粵語/普通話。 對於成人,1對1的收費為每60分鐘450港元。 1對2/3,每90分鐘收費HK $ 350 /人。 如果你打算在今年夏天學習游泳或提高你的游泳技巧,請隨時whatsapp 我 +447799451220(請不是PM, 我想我還沒有權限)非常感謝
summer_man
|
我都係住粉嶺架,bb14m
Akinalau
|
sonatas 發表於 18-4-26 10:32
初來報道,想認識北區的媽媽交流~~

我都住粉嶺
^盈盈^
|
Akinalau 發表於 18-6-9 11:42
我都住粉嶺

我都住粉嶺
Akinalau
|
^盈盈^ 發表於 18-6-19 11:12
我都住粉嶺

你住粉嶺邊度啊?我住花都啊
gogos
|
Halo我都係粉嶺 bb啱啱7個月大不如開group認識下丫?
ChuBChai
|
我見到尿片訂越多越平,有沒有媽媽想同我夾單一齊訂?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
unjourbeau
|

Hihi!我住粉嶺,bb 21個月~
ciciwss
|

Hi,我住上水
Manmanbiby
|

Hi~我都住粉嶺架!
女女一歲十個月
Edbee
|
我都係住粉嶺
Icy_lau
|
你好,我b女十個月大,都係住上水
我都想認識一些住上水的媽媽,bb都係咁上下大,可以一齊玩。
Birdyhk
|

上水(emoji)
estherc
|

我都係粉嶺媽媽,多多指教
rachelsmart
|