粉嶺新手媽媽,想認識住在北區的媽媽!

Kayan728
|
大家好呀~我都係初嚟步到~我住上水架~而家仔仔9個月大~請大家多多指教
hanachan915
|
amyyyip 發表於 18-8-8 22:40
有無北區媽媽group?

不如自己開一個 我都係北區媽媽 可以一齊分享下
kin0519
|
hi我係北區媽媽。
係粉嶺上水住左廿幾年喇
女女。兩歲。4歲
VickyYam
|
sonatas 發表於 18-4-26 10:32
初來報道,想認識北區的媽媽交流~~

我都住粉嶺架,想知有無WhatsApp媽媽谷,thx
VickyYam
|
hanachan915 發表於 18-8-17 10:57
不如自己開一個 我都係北區媽媽 可以一齊分享下

請問有無北區媽媽谷,我都係住粉嶺。thx
珊媽媽
|
VickyYam 發表於 18-9-25 22:47
請問有無北區媽媽谷,我都係住粉嶺。thx

我開左個北區媽媽group 你想入嗎?
VickyYam
|
珊媽媽 發表於 18-9-26 10:09
我開左個北區媽媽group 你想入嗎?

是的,我也住北區,想入媽媽group.
VickyYam
|
VickyYam 發表於 18-9-26 13:38
是的,我也住北區,想入媽媽group.

我回覆唔到私信比你呢
珊媽媽
|
VickyYam 發表於 18-9-26 13:39
我回覆唔到私信比你呢

係啵 Fb體驗係不能私信人
VickyYam
|
珊媽媽 發表於 18-9-26 13:47
係啵 Fb體驗係不能私信人

唔該曬,無意思,甘你方便@我Facebook.我私信你我電話,thx. Facebook account:
Vicky Yam

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
珊媽媽
|
VickyYam 發表於 18-9-26 13:51
唔該曬,無意思,甘你方便@我Facebook.我私信你我電話,thx. Facebook account:
Vicky Yam

我不能加你好友 但已send給你 有收到嗎?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
CandiLaw
|
hello我住粉嶺吖,仔仔剛滿月,請多多指教
yddi
|
Hello, 我都粉嶺新手媽媽,BB已經5個半月啦~
ChuBChai
|
粉嶺媽媽到!可加我嗎