懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

nataliemei 發表於 18-7-26 22:17
純水個隻,嬰兒濕潔淨棉,佢盒有show可抹bb嘴內同抹乳頭用。

謝謝Sis

大宅

nataliemei 發表於 18-7-24 11:25
13. 一個細盆仔,用黎裝薑水洗手洗面或洗喇叭
14. 細部奶pump機及配件,不過醫院好似有得借,我就自帶,有 ...

好詳細呀!我都諗緊去唔去港安生好!請問你係唔係join package呀?定係港安全部一個價錢? 謝謝你

大宅

yosoyYuki 發表於 18-7-23 21:38
我揀順產,會係港安醫院生,張智醫生

我都諗緊順產,但我應該會揀無痛分娩。一係就開刀。請問你是無痛分娩嗎?

複式洋房

lilianpooh 發表於 18-8-10 16:49
好詳細呀!我都諗緊去唔去港安生好!請問你係唔係join package呀?定係港安全部一個價錢? 謝謝你
...

港安好呀,我個婦科醫生都推介。
價錢分類主要睇您住咩房,不同房婦科醫生收費,醫生巡房錢,麻醉師費,兒科醫生收費等等都唔同架。您可問返您醫生拎返個收費表睇,我個醫生有比個收費表我睇。

洋房

Kwan0215 發表於 18-4-26 22:09
靳醫生順產同開刀都接,醫生費一樣,幾次產檢佢都有問我試唔試下順產,不過我照book左開刀時間先,因為其 ...

請問可否分享下勒醫生開刀?我好怕痛,幾多日洛到床?thanks

別墅

lin2017 發表於 18-12-13 17:17
請問可否分享下勒醫生開刀?我好怕痛,幾多日洛到床?thanks

我第一胎所以無得比較其他醫生,我自己就覺得幾好。

開刀唔痛架,因為打左麻醉,所以無咩感覺過左24小時,拆左尿喉就落得床,其實用左束腹帶,個傷口都唔係好痛,不過頭兩次落床,我都有扶住老公落驚整親個傷口。

洋房

Kwan0215 發表於 18-12-14 08:36
我第一胎所以無得比較其他醫生,我自己就覺得幾好。

開刀唔痛架,因為打左麻醉,所以無咩感覺過 ...

謝謝!我都第一胎好緊張

複式洋房

我睇靳醫生,拎左價目表,但未決定開刀定順產,最遲可以幾時決定?

首頁

尾頁

跳至