旅行跟團最少人數紀錄

agnesbee
|
我8年前,復活節跟團去布吉,成團人只有十人,三個家庭,都係爸媽拖小朋友嘅組合,非常咁爽,旅遊巴大架任坐,導遊都話嗰團旅行社要蝕俾我哋
wcpcelia    發表於 18-4-27 18:44
tansyneko    發表於 18-4-27 11:59
Charlotte_mom
|
聽過9個,未上機領隊已叫得出全團人名
juicy媽
|
起碼10年前, 全團得7人,
分別係4人及3人家庭,
一樣有隨團領隊, 因為我地係去日本

yiuyiu-mum
|
agnesbee 發表於 18-4-26 18:02
我8年前,復活節跟團去布吉,成團人只有十人,三個家庭,都係爸媽拖小朋友嘅組合,非常咁爽,旅遊巴大架任 ...

幾年前去台灣,原本個團15人,三個家庭,我一家5個,另一家3個,一家7個,臨出發時7人家庭突然有白事所以無出發,所以全團得返8個人
asd06
|
我去南彊開始十個有四個十天團,餘下六個十五天,
去北彊十一天成團人七個,
兩次都無香港領隊
日本成
|
試過跟團去澳洲,14個
mercurycc
|
試過11人 2個家庭及13人 4個家庭,
架車大任坐訓,朋友試過韓國7人。
bubu2910
|
7個去沙巴...坐細旅遊巴都仲大把位
pippo7389
|
10幾20年前跟過一間好細嘅旅行社去菲律賓,總共6個人,冇領隊,冇大巴,得van 仔,到步有導游,6個人入面有2個係主要去潛水,到步後冇出現過,嗰幾日得返4个人
fafadimsum
|
我8年前,復活節跟團去布吉,成團人只有十人,三個家庭,都係爸媽拖小朋友嘅組合,非常咁爽,旅遊巴大架任 ...

親戚試過去韓國四個人都成團
wuwucancan
|
得6條友去成團
daughterma
|
我家姐去睇動物大遷徙,得佢同姐夫兩個都成團,因為係好貴嘅團
goat
|

Local one day tour算唔算?加埋導遊兼司機有四個人

MANVN
|
十幾年前11個團人韓國
tsung
|
Charlotte_mom 發表於 18-4-26 18:13
聽過9個,未上機領隊已叫得出全團人名

個領導好勁喎
wing715
|
6人,北京5天團,有領隊有當地導遊,坐大巴
mmya
|

total 8 個,我地自己已4個
但坐van
|

有次跟團,共11人
ching070707
|
fafadimsum 發表於 18-4-26 18:35
親戚試過去韓國四個人都成團

包團?
maggkiki
|
跟澳洲團10人,共3個家庭,開茶會時見咁小人都嚇一跳
wcpcelia    發表於 18-4-27 18:44