陳嘉倩同陳嘉欣

金三珣
|
佢地係唔係兩姊妹,我覺得佢地幾似樣
yurijm
|
明星?
望完個名都諗唔起個樣
sochui
|
yurijm 發表於 18-4-29 12:19
明星?
望完個名都諗唔起個樣

新聞主播
sochui
|
我覺得不似,嘉倩甜的,嘉欣事業型的
piv
|
sochui 發表於 18-4-29 12:33
我覺得不似,嘉倩甜的,嘉欣事業型的

嘉欣訪問嘉賓時,個樣好似撩交鬧咁。兩個係唔同類型
sochui
|
piv 發表於 18-4-29 13:07

尖銳的,有挑釁性的
BKsquare
|
sochui 發表於 18-4-29 13:13
尖銳的,有挑釁性的

係 但係個膽係空嘅

為問而問
tsung
|
piv 發表於 18-4-29 13:07

之前吳璟雋都喺咁,有過之而無不及
Poyau
|
金三珣 發表於 18-4-29 12:16
佢地係唔係兩姊妹,我覺得佢地幾似樣

應該唔係
caroner
|
一個邪,一個正派
金三珣
|
我睇左一陣佢同蘇師父既節目,好濃妝豔抹,衣著都唔襯佢,好妖艷
森永牛乳
|
肯定不是
青青河邊草
|
回覆 BKsquare 的帖子

睇佢訪問林鄭就好覺果啲論點只係抄網上言論咁
自己都無study過咁
俾林鄭串番佢連大嶼填海嘅位置都無check清楚
態度又惡死
tredd
|
吳璟雋好D喎,比較不慍不火,陳嘉欣太刻意想撩興D受訪人
SullytheMonster
|
青青河邊草 發表於 18-10-15 00:59

超級唔鍾意睇佢,尖銳唔等於無禮,感覺唔到佢本身有咩料。
sweetcandychan
|
SullytheMonster 發表於 18-10-15 01:16
超級唔鍾意睇佢,尖銳唔等於無禮,感覺唔到佢本身有咩料。

佢係態度尖銳,唔係問題內容尖銳,佢做唔到吳璟雋尊重嘉賓得黎,問題又尖銳,如果嘉賓覺得被尊重,覺得係探討性質,答問題會樂意答得深入d。如果嘉賓覺得你純粹挑機mode, 嘉賓答問題只會點到即止。
amazing
|
青青河邊草 發表於 18-10-15 00:59

仲要在參選資格問題上屈林鄭。渣
青青河邊草
|
sweetcandychan 發表於 18-10-15 07:55
佢係態度尖銳,唔係問題內容尖銳,佢做唔到吳璟雋尊重嘉賓得黎,問題又尖銳,如果嘉賓覺得被尊重,覺得係 ...

exactly
佢啲問題根本無深度
抄網民廢up嘢