婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

我99係多面人。人前人後幾個樣。我都已經搬左出黎。搵一日親我番工。話上黎慶祝我地入伙係我屋企食飯。點知我開cam睇我女俾我聽到佢又講我壞話。我真係好想講。間屋我住既。啲野擺邊點擺我屋企有幾多個垃圾桶關佢差事咩。乜都係佢岩。佢既女最岩。人地做啲野就錯既。成日望啲仔同離婚。啲仔離婚你係咪最開心?人前人後懶好人扮好心。真係見到就想嘔。做人阿媽心底咁差。係佢口出黎既就全是真理道理。真係好憎佢。完

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

點解你咁林善? 自己返左工唔在家都俾99黎食飯?
仲要你本身已知佢份人係點

子爵府

回覆樓主:

應該即係開咪鬧返佢。

男爵府

回覆樓主

我都有問過朋友呢個問題:其實係咪個仔離婚99先會開心!

大宅

回覆 瑤瑤~ 的帖子

佢借啲意話黎睇個孫。原來係一大堆人黎食飯。。我老公係唔會反抗佢果啲人黎。之前一齊住我都已經同佢磨擦同忍到去一個點。有幾次差啲爆佢。不過我都忍住。因為我媽教我。唔好同奶奶嘈架。因為蝕張既一定係自己。終於忍到搬。我馬上輕鬆左。個女俾佢凑到兩個一小病。五月一大病。自己凑到咁仲要成日扮專家去批評人。對上果次仲要搞到我女哽魚骨。仲要唔係馬上通我知。如果唔係我女第二日發燒。佢都諗住滿我一世。真係超憎佢。依家我馬上搬我女搬走。可能係咁。佢搵機會話上黎睇孫。不過。我尋晚已經把密碼鎖換了。遲下我會收番我老爺條匙

男爵府

回覆樓主

我都係係cam 度聽到我99 係我個仔面前篤我,係我面前又扮冇野,從此以後我再唔見佢,佢亦都係街度見到我扮唔識,擰轉面!

男爵府

樓主唔好出聲。但99係仔面前罵你果啲片請錄底佢好好收藏。

公爵府

sukiloveme1986 發表於 18-5-1 07:13
回覆 瑤瑤~ 的帖子

佢借啲意話黎睇個孫。原來係一大堆人黎食飯。。我老公係唔會反抗佢果啲人黎。之前一齊 ...

改左密碼己經廢左武功啦?仲收返鎖匙做乜 ?不用收啦 ? 免得連62都得罪埋。

翡翠宮

sukiloveme1986 發表於 18-5-1 00:17
我99係多面人。人前人後幾個樣。我都已經搬左出黎。搵一日親我番工。話上黎慶祝我地入伙係我屋企食飯。點知 ...

点解吾反面乾手淨腳!

大宅

回覆樓主:

樓主好慘

洋房

章魚妹妹 發表於 18-5-1 02:26
我都有問過朋友呢個問題:其實係咪個仔離婚99先會開心!
應該話佢地犯賤,冇野果陣好想你離婚,到你真係反面要離婚,佢就會話點解你地咁少野就嘈到離婚,
「我後生果時呀.....」「宜家你地D後生真係....」

男爵府

sukiloveme1986 發表於 18-5-1 00:17
我99係多面人。人前人後幾個樣。我都已經搬左出黎。搵一日親我番工。話上黎慶祝我地入伙係我屋企食飯。點知 ...
你講得好岩,d 99最想成日望啲仔同離婚。啲仔離婚他們最開心,個女永遠是對的,媳婦是最錯,外人一個,而他們仲想搶埋個孫走,你好叻,仲未同佢嘈,我已經同我99開戰。

大宅

回覆樓主

經過今晚,我更想佢x街

男爵府

回覆樓主:

嘩!

我想同你做朋友一定好啱傾,因為你完完全全講中我想開post講嘅嘢

大宅

好bb 發表於 18-5-3 14:27
你講得好岩,d 99最想成日望啲仔同離婚。啲仔離婚他們最開心,個女永遠是對的,媳婦是最錯,外人一個,而他 ...
完全同意!d 99最想啲仔離婚

公爵府

Charlie媽個B 發表於 18-5-2 15:35
應該話佢地犯賤,冇野果陣好想你離婚,到你真係反面要離婚,佢就會話點解你地咁少野就嘈到離婚,
「我後生果時 ...

99不是怕你離婚,而是怕你分身家。

伯爵府

我肯定會爆佢,費事搞到自己唔開心

男爵府

好bb 發表於 18-5-3 14:27
你講得好岩,d 99最想成日望啲仔同離婚。啲仔離婚他們最開心,個女永遠是對的,媳婦是最錯,外人一個,而他 ...

唔同姓啊嘛 佢話辛苦你幫我地x 家託仔 辛苦曬 以後生多幾個
佢都唔係姓x啦 分得幾清清楚楚 你係幫手生架ja 咪以為係人地半邊女 我老公話老人家講野係咁
te quiero mucho mi amo

洋房

回覆 sukiloveme1986 的帖子

你奶奶是否離婚或喪偶?或者婚姻不美滿?我阿媽係離婚婦,行為同你奶奶一樣,乜都批評一餐(我d家俬、飮食、連我同老公d房事佢都要理), 又係成日想我幾兄弟姊妹離婚咁。可能哩d人唔底得人地有家庭好,怕d仔女有好婚姻就會掉低佢。
我同我老公七年了,哩七年間我媽從來冇約我出來飲茶,只是我主動搵佢架咋!我仲hurt啦@~@

別墅

如果係我我五會俾我99上我屋企,我會講五方便,我99暫時同我一齊住,成日入我房、五知搵咩

首頁

尾頁

跳至