自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Poyau 發表於 18-5-1 22:58
應該係Sony本身加咗 正常要裝app

sony 不同的。 apple 好正

寶石宮

2023年兔年勳章

Fion_Chan 發表於 18-5-2 01:58
我三星機都有,但我都唔欣賞,部機其實唔識分辨 D 相係乜內容,通常佢會將同一日大量影嘅相串埋,可能以為 ...

樓盤廣告

侯爵府

babe2010 發表於 18-5-1 17:17

我部android 機都有,但係我唔知點攪咗出嚟,突然有日整咗 ...

㸃整?

水晶宮

babe2010 發表於 18-5-1 17:17

我部android 機都有,但係我唔知點攪咗出嚟,突然有日整咗 ...

google相薄好似有

珍珠宮

ifcsir 發表於 18-5-1 02:53
android 什麼機可以同一功能?

很多人不知道!iOS 照片 App 隱藏了自定「回憶」照片投影片功能!

Android 百花齊放

熱門搜索引擎嘅用戶雲,多有此服務。iOS最叻就係自動幫你做埋

翡翠宮

回覆樓主:

見你咁講我都睇下自己部機,華為都有呢個功能,不過我無乜興趣。現今iphone嘅整體功能比android落後,樓主唔洗羨慕……

翡翠宮

回覆樓主:

例如Android機我下拉,長撳wifi圖就可以進入wifi設定版面,可以選router;今日先知同事iphone唔得,一定要入設定揀wifi進入。

即係話ios只有一種方法,夠簡單;Android有更多方法,可以更快捷。

唔熟android操作嘅轉iphone咪話佢user friendly,我轉一定覺得嘔血!

侯爵府

Fion_Chan 發表於 18-5-2 01:58
我三星機都有,但我都唔欣賞,部機其實唔識分辨 D 相係乜內容,通常佢會將同一日大量影嘅相串埋,可能以為 ...

首頁

尾頁

跳至