試機之二人晚餐

張胡太太
|
屋企個微波爐壞咗,終於趁呢個機會換咗個蒸焗爐 ,今晚就自己整咗個二人晚餐 用後心得 真係太方便,後悔買得太遲啦
今晚菜單:豉汁蒸蟶子 l、金銀蒜粉絲蒸貴妃蚌、芝士牛油蒜蓉焗大扇貝及魚湯勺皇帝菜苗
蒸餸就用新爐,芝士焗扇貝就用番傳統焗爐

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
ada0707    發表於 18-5-2 11:45
FiFiMa    發表於 18-5-1 21:46
333s    發表於 18-5-1 21:42
my005
|
Hippobbb
|
lina9316
|

Domokakaka
|
海鮮
calvinleung
|
張胡太太 發表於 18-5-1 20:13
屋企個微波爐壞咗,終於趁呢個機會換咗個蒸焗爐 ,今晚就自己整咗個二人晚餐 用後心得 ...

部机咩牌子 thx
節瓜bb
|
屋企個微波爐壞咗,終於趁呢個機會換咗個蒸焗爐 ,今晚就自己整咗個二人晚餐 用後心得 ...

想問下你將個蒸焗爐放係邊架?近窗口位嗎?
蒸緊果時係咪會有好多蒸氣排出黎呀?
|
仔細看蒸焗爐,只能說.......夏日為大地帶來美腿
張胡太太
|
calvinleung 發表於 18-5-1 20:29
部机咩牌子 thx

部機我淘返嚟㗎 CASDON/凱度 佢都係屬於國內一個大牌子我有屋企人用咗呢個牌子嘅蒸焗爐有年幾,見效果幾好, 我終於的起心肝都換返部吖
smile11
|

張胡太太
|
節瓜bb 發表於 18-5-1 20:32
想問下你將個蒸焗爐放係邊架?近窗口位嗎?
蒸緊果時係咪會有好多蒸氣排出黎呀?
...

不在窗邊的,我地係開放式廚房,蒸氣在機前下方出,蒸氣不算太大,我覺得幾好呀

簡單小小姐
|
正呀
張胡太太
|
@[email protected] 發表於 18-5-1 20:34

金華火腿至真噃
minlbc
|
@[email protected] 發表於 18-5-1 20:34

x00_00x
|

lily-of-valley
|
mickeyeva
|

happyty
|

pinkykitty
|
張胡太太 發表於 18-5-1 20:43
部機我淘返嚟㗎 CASDON/凱度 佢都係屬於國內一個大牌子我有屋企人用咗呢個牌子嘅蒸焗爐有年幾 ...

請問有無link?另外想知要換插及點送嚟hk吖?
Thanks (emoji)(emoji)
張胡太太
|
pinkykitty 發表於 18-5-1 21:06
請問有無link?另外想知要換插及點送嚟hk吖?
Thanks (emoji)(emoji)

【CASDON/凯度 ST28S-Q7台式电蒸烤箱家用 烘焙 多功能全自动一体机】http://m.tb.cn/h.WCHJZzS 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥iGWe0HBBaFt¥后打开(emoji)手淘(emoji)

我同賣家講唔要贈品,佢就順豐包郵直送到香港,插頭直接換左13A插頭便可使用