婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

呢幾個月月經越來越少,前兩日量都好少,到第三日已經無咩,個尾巴就拖得好長。

Jm們有無咁嘅情況?有無藥食,或者睇醫生?好驚閉經。(emoji)我都未夠30歲。

大宅

BK Milk勳章

Kittyjohn 發表於 18-5-1 23:23
呢幾個月月經越來越少,前兩日量都好少,到第三日已經無咩,個尾巴就拖得好長。

Jm們有無咁嘅情況?有無藥 ...

Please check PM

大宅

Me 2

大宅

我啲M有係好少。。。有咩辦法可以改善

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都係
http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers/foi7tnnen341xnsu.png

大宅

回覆樓主

我問過醫生話少係無問題,少係好,佢咁答我,但最緊要係準時,每個月都要有!

複式洋房

DoorDoorDoor 發表於 18-5-3 17:56
我問過醫生話少係無問題,少係好,佢咁答我,但最緊要係準時,每個月都要有!
...

嚇?少係好?果個醫生識唔識嘅,就差唔多無曬仲好。(emoji)

大宅

DoorDoorDoor 發表於 18-5-3 17:56
...

我睇果個醫生都係咁講,少唔係仲好!
因我照晒子宮,卵巢無事!

大宅

內膜薄所以M少, 接近更年期, 一係量少, 一係M勁多到血崩_

大宅

我之前都系咁,經期吾准又時多時少仲經痛,後尾朋友介紹用了只中藥產品(外敷)後不旦之冇痛了經期都正常返。

男爵府

回覆樓主

阿膠,補血

別墅

我都係,得2日,第三日就已經無咩,但之後一路大約3-4日會少少啡!

想問問你來前會唔會有啡?
我來前都會有幾日啡,但我經期好準!

別墅

Fongfong-yu 發表於 18-5-5 10:45
我之前都系咁,經期吾准又時多時少仲經痛,後尾朋友介紹用了只中藥產品(外敷)後不旦之冇痛了經期都正常 ...

Me too, m越來越少。
請問用咩外敷會正常返呢?thanks

大宅

HappyBread 發表於 18-5-2 00:17
Please check PM

可以pm我嗎?

大宅

回覆樓主

M 少有幾個原因,一係你血氣差,個人虛~一係你子宮有黏連,一係你卵巢早衰~

大宅

只係第一二日量多, 第三日開始少, 第四日已經無咩, 我都唔知甘係正常定唔正常

複式洋房

我都係咁, 睇過中醫叫我飲d補血氣既中藥!都冇咩進展

男爵府

我由細到大、也來好少、兩天到乍、我身體系好差好差

男爵府

Fongfong-yu 發表於 18-5-5 10:45
我之前都系咁,經期吾准又時多時少仲經痛,後尾朋友介紹用了只中藥產品(外敷)後不旦之冇痛了經期都正常 ...

介紹

別墅

我今次黎m 都係,一向量都正常,今次係準時,只係去厠所見到有血e 痾出黎,跟住第二日有少少m,第三又係少少咁,我覺得好似有野未沖出黎咁,有d驚(emoji)

首頁

尾頁

跳至