有沒有人試過生物共振可分享下?

JarJarBin
|
因為身體多病,想試吓生物共振。但不知邊一間好,怕俾人呃,有冇JM試過可以分享下。謝謝
Poyau
|
JarJarBin 發表於 18-5-2 01:06
因為身體多病,想試吓生物共振。但不知邊一間好,怕俾人呃,有冇JM試過可以分享下。謝謝
...

請問什麼是生物共振
tsung
|
Up
henry102
|
我大女幾個月大開始做過一段長時間,佢果時有極嚴重的濕疹,B.B. 時期有最少一年時間要24小時俾大人抱住,但是仍是成身爛,流血同黃水,好陰功,我們果時同時間做左好多嘢,只是堅持不用類固醇,我們醫左差不多兩年,兩歲開始清左99%,依家七歲,皮膚滑一滑全年Lotion 都不用塗,touchwood 身體好好一年可能發一兩次燒但是訓一晚自己會退,我唔敢講完全是共振功勞但是一定有D作用
fundfund
|
...

我做過2 次, 因為覺得唔平,自己又無乜時間上去做,之後就無做啦,不過好神奇,我果排成日失眠,做完測試後佢話我缺鎂,之後飲左鎂粉後真係好少失眠
fundfund
|
...

我做嚴浩中環果間
JarJarBin
|
henry102 發表於 18-5-2 21:04
我大女幾個月大開始做過一段長時間,佢果時有極嚴重的濕疹,B.B. 時期有最少一年時間要24小時俾大人抱住, ...

請問可否講下你在那間做。因為唔平所以唔敢亂試 , 想pm你但好似唔見左這個功能
JarJarBin
|
fundfund 發表於 18-5-2 22:12
我做嚴浩中環果間

謝謝你,我都系只聽過這間,但覺得嚴诰都系hard sell 佢自己健康食品多。所以想試另外的
henry102
|
JarJarBin 發表於 18-5-2 22:25
請問可否講下你在那間做。因為唔平所以唔敢亂試 , 想pm你但好似唔見左這個功能
...

我們在澳洲做的呢個療法是work ,但是功效好睇同個治療師夾唔夾
rhung
|
henry102 發表於 18-5-2 21:04
我大女幾個月大開始做過一段長時間,佢果時有極嚴重的濕疹,B.B. 時期有最少一年時間要24小時俾大人抱住, ...

請問你用邊間?可否pm我地址、電話,我都想試吓,大約幾錢一次㗎?先謝謝
JarJarBin
|
henry102 發表於 18-5-3 11:29
我們在澳洲做的呢個療法是work ,但是功效好睇同個治療師夾唔夾

甘則是要個治療師夠經驗先比到適合嘅補充品你食,否則知道有乜問題都冇用。但好似要用部機激活你身體功能。甘又好似同治療師冇關。如有誤解請更正,因我對此認識不多
mao2008
|
up
luvkaka
|
回覆 JarJarBin 的帖子

你指係咩病, 如果普通傷風感冒我覺得做運動, 作息定時飲食balance就得, 大病一定係睇醫生, 我相信自然療法可以作保健用途, 但不能當醫病咁。 
henry102
|
JarJarBin 發表於 18-5-3 13:19
甘則是要個治療師夠經驗先比到適合嘅補充品你食,否則知道有乜問題都冇用。但好似要用部機激活你身體功能 ...

我個治療師又冇乜點俾supplement 我女,咁佢當時只是一個B.B. 可能做法不同
henry102
|
JarJarBin 發表於 18-5-3 13:19
甘則是要個治療師夠經驗先比到適合嘅補充品你食,否則知道有乜問題都冇用。但好似要用部機激活你身體功能 ...

佢大概是detect 身體有乜位置block 左,佢用部機同你unblock/tune 好咁
henry102
|
rhung 發表於 18-5-3 12:01
請問你用邊間?可否pm我地址、電話,我都想試吓,大約幾錢一次㗎?先謝謝
...

不好意思,我女在澳洲做的
tequiero_ic
|
我都做過但唔係嚴浩個間,平均一次都要2xxx,未計supplement,但我覺得係work
rhung
|
tequiero_ic 發表於 18-5-3 15:11
我都做過但唔係嚴浩個間,平均一次都要2xxx,未計supplement,但我覺得係work
...

請問可否pm我邊間?
mtc
|
我都有做過一段時間,我自己覺得係work, 但唔平
狐朦
|
聽過。未做過。知道好貴。明星去幫襯