自由講場

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

男爵府

2023年兔年勳章

crystal媽咪 發表於 18-7-19 20:01
傻的嗎?
我戒咗去美心 。上次食咗一個咖哩雞飯,可能對佢用嗰啲椰漿敏感,皮膚敏感要一星期。
...

我試過去沙田大x樂叫杯熱檸水,但杯邊就有奶茶漬,等我仲以為係有中央集團負責消毒洗碗,之後食完仲返屋企肚子疼,2次都係搞到肚痾,大x活就試過食食吓發覺入面D野未熟,生的有血

公爵府

she007 發表於 18-5-2 18:06

耐冇食,貪就腳入去,今次決定以後唔食
32蚊好細碗,個碗又淺,而且好少料!

前日先見到香港討論區有個大X活嘅帖⋯⋯⋯日式蔥油燈影豬排飯。
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=27583856&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share

真係好唔掂!
見完您同佢呢兩個帖應該至少有一至兩年都唔會再去(應該係「諗」)大X活

男爵府

回覆樓主:

個人覺系,雖細,但好食過美X,大家X

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

saming999 發表於 18-7-19 20:21
我試過去沙田大x樂叫杯熱檸水,但杯邊就有奶茶漬,等我仲以為係有中央集團負責消毒洗碗,之後食完 ...

不要從別人的嘴裡去認識我

首頁

尾頁

跳至