親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主:

上個禮拜我住maingate resort 近迪士尼動物王國,有shuttle 去epcot ,但要再monorail station 再去magic kingdom,我自由行超麻煩,成日唔知訂要周圍問人,無私家車好煩,要睇住時間撘shuttle。我去Florida mall撘Lynx 公車,又要等好耐30-40分鐘,又靠Google 睇邊到有公車及來往的方向。我覺得一定要有私家車或Uber

大宅

謝謝大家的回覆,上年8月的旅程已完成。愉快!

珍珠宮

locha 發表於 19-4-2 05:17
上個禮拜我住maingate resort 近迪士尼動物王國,有shuttle 去epcot ,但要再monorail station 再去mag ...

我上次住迪士尼resort, shuttle 可以直接去各樂園,班次又密

大宅

evonpig 發表於 19-4-8 17:47

可以分享一下您去年8月的行程嗎?

大宅

好媽媽勳章

bbc2018 發表於 19-3-20 10:23
住迪士尼酒店好多好處, Orlando 一落機已有專車去resort, 又有magic band 可以預book, 熱門遊戲不用排長隊, ...

住Disney 酒店的話,有冇local tour 上車點?

複式洋房

evonpig 發表於 19-4-8 17:47

Can u share your itinerary, thanks !!

首頁

尾頁

跳至