各位喺Amazon 買過乜嘢貨品?

louisagood
|
我只是買過煲,大家可以分享吓嗎?
irhk
|
louisagood 發表於 18-5-2 20:53
我只是買過煲,大家可以分享吓嗎?

買過好多嘢,不過廚房用品只買過依件,效果幾好。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
oceandeepsea
|
日本買過鬚刨
Vanessa.Tse
|
B車,奶樽煲奶樽
2015tinamama
|
書, 袋
babyangel_yan
|
銀包 board game 擺設 書
laukiki
|
我係美國Amazon 買左濾水器,德國買全屋花灑水龍頭,Miele 吸塵機,英國買全屋插蘇同電制開關.........
louisagood
|
laukiki 發表於 18-5-5 22:18
我係美國Amazon 買左濾水器,德國買全屋花灑水龍頭,Miele 吸塵機,英國買全屋插蘇同電制開關.........
...

在英國買插蘇同電掣開關平咩?
laukiki
|
louisagood 發表於 18-5-5 23:22
在英國買插蘇同電掣開關平咩?

平過香港

louisagood
|
...

請問你買咗邊隻瀘水單5? 香港買瀘水器真係好貴。
wyl
|
Notebook,Backjoy,Kindle,書
louisagood
|
我見幾位都買書,好好奇大家會買邊類書?
kennis_t
|
...
有興趣Miele 吸塵機 平香港幾多?
laukiki
|
louisagood 發表於 18-5-6 08:19
請問你買咗邊隻瀘水單5? 香港買瀘水器真係好貴。

我買左呢隻,本來諗住買3M,不過呢隻其實local評價好過3M,而且仲要平D

laukiki
|
kennis_t 發表於 18-5-8 16:07
有興趣Miele 吸塵機 平香港幾多?

Miele吸塵機我買最basic 果款吾係平好多,反而貴果D電器就真係平香港好多,Bosch 都係,你可以上德國Amazon個網睇下
kennis_t
|
laukiki 發表於 18-5-9 02:02
Miele吸塵機我買最basic 果款吾係平好多,反而貴果D電器就真係平香港好多,Bosch 都係,你可以上德國Amazo ...
THANKS
moimo
|

del
ching72
|
美馬買過瑜珈褲瑜珈墊布。
louisagood
|
ching72 發表於 18-6-10 11:00
美馬買過瑜珈褲瑜珈墊布。

請問點樣 search? 我都想買大 size 的。
ching72
|
louisagood 發表於 18-6-10 13:32
請問點樣 search? 我都想買大 size 的。

https://www.amazon.com/dp/B06W2NSXWN/ref=cm_sw_r_cp_awdb_t1_KFrhBbZ4RRZR5
入到去,有好多,慢慢睇