同小朋友搞生日有冇 party room 介紹

no_id
|
想同小朋友慶祝生日,大約會請十個同學仔,4、5歲,有冇屯元天party room可以介紹一下?唔該晒。
kmcccc
|
回覆 no_id 的帖子

之前我去左一間係屯門既PARTY HSE 幾好...FB SEARCH:HOME PARTY
Momoco1017
|
https://www.facebook.com/umagazinehk/videos/10158123233539616/

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
蘇雅麗
|
地方幾好

https://m.facebook.com/WeMember.Party.YuenLong/?locale2=zh_HK

puipuipuipuipui
|
no_id 發表於 18-5-2 21:21
想同小朋友慶祝生日,大約會請十個同學仔,4、5歲,有冇屯元天party room可以介紹一下?唔該晒。 ...

去過間荃灣既。都大。多野玩
walliscpc
|
puipuipuipuipui 發表於 18-6-15 03:15
去過間荃灣既。都大。多野玩

請問邊度?
|
walliscpc 發表於 18-7-27 18:21
請問邊度?

Pm u
指南針
|
puipuipuipuipui 發表於 18-7-27 18:22
Pm u

可否也提供資料?謝謝
|
指南針 發表於 18-8-27 23:25
可否也提供資料?謝謝

Pm左你
pekkle_chan
|
請問邊度?

Can you pm details?
yinpoon
|
請問邊度?

我都想知地址,唔該曬!
kakakachun
|
我囡囡之前去生日會係觀塘,有超大lego波波池,仲有親子手作同埋佈置埋,啲哥哥姐姐仲幫我搞埋活動送小禮物仲影埋相~同裝修好靚
sonson_ying
|
我去開一間Party Room係茘枝角架, 小朋友都有個Area玩波波池都有條大木滑梯, 其他大人就 唱K, 電動麻雀, 打機, 篤波, 收費合理有需要可以PM你~
samanthadada
|
nathanethan
|
puipuipuipuipui 發表於 18-8-28 09:47
Pm左你

可否Pm我
|
nathanethan 發表於 18-9-27 12:30
可否Pm我

Pm 左
tyrus_BB
|
sonson_ying 發表於 18-9-13 10:20
我去開一間Party Room係茘枝角架, 小朋友都有個Area玩波波池都有條大木滑梯, 其他大人就 唱K, 電動麻雀, 打 ...

Pls Pm information about birthday party room thanks
judyng618
|
sonson_ying 發表於 18-9-13 10:20
我去開一間Party Room係茘枝角架, 小朋友都有個Area玩波波池都有條大木滑梯, 其他大人就 唱K, 電動麻雀, 打 ...

可唔可以pm我
mbmb262003
|
pm thanks
goosema
|
kakakachun 發表於 18-9-12 23:28
我囡囡之前去生日會係觀塘,有超大lego波波池,仲有親子手作同埋佈置埋,啲哥哥姐姐仲幫我搞埋活動送小禮物 ...

可以pm我嗎?謝