自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

Paddbear 發表於 18-6-1 22:55
回覆 JD930 的帖子

諗番起啲卷都覺得以前捱到咁多年好犀利

的確係 妳係會考定dse?

複式洋房

JD930 發表於 18-6-2 20:31
的確係 妳係會考定dse?
sorry呀miss左我係第三屆dse架  不過而家啲卷都唔同晒喇,考評局年年都搞新花款,咁多年啲考生都係白老鼠

珊瑚宮

Paddbear 發表於 18-6-8 00:37
sorry呀miss左我係第三屆dse架  不過而家啲卷都唔同晒喇,考評局年年都搞新花款,咁多年啲考生都係 ...

第三屈.... 即係1996?係啦聽好多人都呻,唔知幾時先定落來

複式洋房

係呀1996自爆年齡tim
如果政府入面繼續由外行人領導內行人,根本就唔會定到落黎教育局同考評局班大粒 有幾多個近3年內有入過中小學課室?佢地就決定左全港咁多小朋友既未來全部都係象牙塔入面諗野

珊瑚宮

Paddbear 發表於 18-6-12 00:59

係呀1996自爆年齡tim

唔怕啦咁後生
可惜就係要外行人帶內行人因為佢哋接受唔到唔係自己嗰個班底坐正

複式洋房

hehe
而家興用人惟親,最大鑊係佢地根本唔介意整衰個場,因為唔係市民選出黎唔洗同我地交代班官個個都有屋企人揸外國護照,一聲家庭團聚拍拍籮柚就可以遠走高飛,名利雙收然後留個爛攤子俾香港人,高明

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Paddbear 發表於 18-5-3 20:44
各位爸媽大家好,請問有沒有見過圖中的柏靈頓熊公仔?小人上月 5 號清明假期在清水灣郊野公園近風箏亭與他 ...
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=21657394&extra=page%3D1

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

樓主,剛有人搵緊你喇
不要從別人的嘴裡去認識我

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

希望樓主睇到留言,有jm想聯絡你

複式洋房

多謝你地呀等我contact嗰位媽媽先

珊瑚宮

Paddbear 發表於 18-7-3 01:13
多謝你地呀等我contact嗰位媽媽先

首頁

尾頁

跳至