自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆樓主:

我12年了,有兩個小朋友一個7歲一個11歲,兩年左右會放底小朋友去3-5日二人世界旅行,平時就最少盡量一星期都會有一日二人世界,節日都會一齊食飯慶祝,最重要都是多謝媽咪幫手湊兩個寶貝,兩個寶貝又肯給予我倆二人世界時間,所以暫時都重好似拍拖咁。

男爵府

小小兔仔 發表於 18-7-17 21:05
我12年了,有兩個小朋友一個7歲一個11歲,兩年左右會放底小朋友去3-5日二人世界旅行,平時就最少盡量一星期 ...

好好啊!我覺得單獨相處好重要,唔洗長時間,但一定要有!

大宅

wcandtt 發表於 18-5-3 23:40
仍然有心跳的感覺⋯⋯

比佢激親嗰時

大宅

wcandtt 發表於 18-5-3 23:40
仍然有心跳的感覺⋯⋯

比佢激親嗰時

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

結左婚11年,咁我都仲係好愛我老公,老夫老妻咁囉,我完全知道佢喜好

伯爵府

green_flower 發表於 18-7-17 21:30
好好啊!我覺得單獨相處好重要,唔洗長時間,但一定要有!

煲了一集
好感觸, 佢地大家都有付出
可惜生活逼人, 為頭家, 大家都有唔開心, 有埋怨,
好無耐
我成日提自己和老公
唔好將工作的情緒帶番屋企, 但知易行難
我自己好少, 但男人或多或少會將工作情緒/ 負能量帶回家, 我起初有怨佢成日將好多負能量帶回來, 不過有次他説, 我唔同你講/ 發牢騷,, 我可以同邊個講, 我後來反思, 都係嘅, 佢又唔係鬧我, 佢只想我比意見, 支持佢或安慰佢啫。

男爵府

歌莉亞 發表於 18-7-18 09:22
煲了一集
好感觸, 佢地大家都有付出
可惜生活逼人, 為頭家, 大家都有唔開心, 有埋怨,

可以的話,同老公一齊煲。我老公同我一齊睇完,大家都覺得,再揀多次,都係會揀對方。

公爵府

回覆樓主:

一直十年,仍好愛佢

珍珠宮

green_flower 發表於 18-5-3 22:52
我結左婚13年,已昇華至家人、朋友、知己的級數,大家點樣keep住對另一半仍有浪漫、心動的感覺?或者點keep ...
我同老公無乜浪漫, 但為對方設想囉. 唔洗好浪漫, 但大家都好鐘意見到大家, 唔會覺得厭煩囉

侯爵府

超級特務 發表於 18-5-3 23:30
唔好對男人太好,會老奉。
唔好對男人太差,會趕客。
一啖砂糖一啖C,慢慢玩。

即刻mark低

首頁

尾頁

跳至