夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

今日發現咗老公專登開個新fb 入咗一個叫雞gp,真係好嬲,唔知佢有無叫過雞,唔知仲信唔信佢,以前仲實牙實齒話叫雞好污糟,一定唔會叫,估唔到。。。

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔好咁快打草驚蛇住, 睇定d先
佢呢排對你有無唔同左? 或者你地之間有無特別野發生過?

大宅

瑤瑤~ 發表於 18-5-3 22:59
唔好咁快打草驚蛇住, 睇定d先
佢呢排對你有無唔同左? 或者你地之間有無特別野發生過? ...

一切都好平常,無咩事發生,一星期都有一次開餐,無餓過佢

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

天天好心情 發表於 18-5-3 23:01
或者咁講啦, 睇又唔一定會叫既, 但當然對呢味野有興趣都唔係好事啦, 希望你0係佢未做錯事之前化解到
但無事發生, 點解你會無啦啦去check佢既?

大宅

瑤瑤~ 發表於 18-5-3 23:08
或者咁講啦, 睇又唔一定會叫既, 但當然對呢味野有興趣都唔係好事啦, 希望你0係佢未做錯事之前化解到
但無事 ...

以前試過係微信識女仔,所以一直都有戒心,幾個月先會check一次

水晶宮

天天好心情 發表於 18-5-3 23:23
以前試過係微信識女仔,所以一直都有戒心,幾個月先會check一次
叫雞定食雞?? 食雞係game 款代號....

大宅

tammy2008 發表於 18-5-3 23:32
叫雞定食雞?? 食雞係game 款代號....

真係叫雞果d,唔係game

珍珠宮

原來有前科, 0個時結左婚未?
雖然而家未有證據證明佢有叫雞, 但你都可以plan定下一步打算
你地有無小朋友? 你有無返工? 經濟上使唔使依賴佢?
touchwood佢真係認左有, 你有無得走? (返娘家/自己有地方住?)
計下自己有幾多籌碼, 再觀察下有無多d證據, 先再決定攤唔攤牌吧
如果可以, 自己都去body check下先, 保重

大宅

瑤瑤~ 發表於 18-5-3 23:34
原來有前科, 0個時結左婚未?
雖然而家未有證據證明佢有叫雞, 但你都可以plan定下一步打算
你地有無小朋友? ...

果時已經結咗婚幾年有小朋友,而家ftm咗幾年經濟要靠佢,如果真係離婚都可以返娘家住

水晶宮

天天好心情 發表於 18-5-3 23:01
佢咩年紀左右, 一星期一次有可能佢唔夠.....下次可以試吓問佢, 係咪唔夠, 係咪想多D....

又或者係咪佢想試新奇玩意, 係咪食咗都唔覺飽, 係咪厭咗....

佢一日係街, 其實要食快餐真係食咗你都唔會知....

大宅

tammy2008 發表於 18-5-3 23:43
佢咩年紀左右, 一星期一次有可能佢唔夠.....下次可以試吓問佢, 係咪唔夠, 係咪想多D....

又或者係咪佢想試 ...

三十頭,佢每日返工都好攰,所以我都係等佢要求先,驚佢太攰,花式嘅野佢要求到我都唔會拒絕,除d 幾p之外

水晶宮

天天好心情 發表於 18-5-3 23:47
三十頭,佢每日返工都好攰,所以我都係等佢要求先,驚佢太攰,花式嘅野佢要求到我都唔會拒絕,除d 幾p之外 ...
唔洗等佢要求啦, 30 頭一星期一次算係少.....男人, 30就好似條牛咁, 日做夜做都唔怕倦, 到佢真係倦拒絕你先收歛吓

主動多D, 有時女上服侍吓佢, 幫佢勁出火, 一兩星期煲一次有甘草既涼茶俾佢降吓性慾.....

大宅

tammy2008 發表於 18-5-3 23:56
唔洗等佢要求啦, 30 頭一星期一次算係少.....男人, 30就好似條牛咁, 日做夜做都唔怕倦, 到佢真係倦拒絕你先 ...

其實之前試過好多次自己要求先都俾佢拒絕,所以而家先等佢要求,而家叫好d一星期一次,以前一個月先一次

水晶宮

天天好心情 發表於 18-5-3 23:58
其實之前試過好多次自己要求先都俾佢拒絕,所以而家先等佢要求,而家叫好d一星期一次,以前一個月先一次
...
咁衰.......夏天著多D小背心引吓佢啫 !

珍珠宮

天天好心情 發表於 18-5-3 23:47
三十頭,佢每日返工都好攰,所以我都係等佢要求先,驚佢太攰,花式嘅野佢要求到我都唔會拒絕,除d 幾p之外 ...
佢份工係體力勞動? 定係晚晚ot到好夜?
正常3x頭體力應該唔錯

大宅

瑤瑤~ 發表於 18-5-4 00:09
佢份工係體力勞動? 定係晚晚ot到好夜?
正常3x頭體力應該唔錯

體力勞動工,收到都好夜

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

Wechat 識女都係叫雞,咁佢係慣犯啦,但唔明叫雞咁多途徑,
點解要上fb?
佢咁豬留低蛛絲馬跡俾你見到,
如果你今次踢爆左,
佢只會越來越精,

佢咁唔定性,
唔好做ftm了。

瑪瑙宮

唔做ftm 实際d。

翡翠宮

天天好心情 發表於 18-5-3 23:35
果時已經結咗婚幾年有小朋友,而家ftm咗幾年經濟要靠佢,如果真係離婚都可以返娘家住
...

第一件事,重返職場

別墅

回覆樓主:

我會睇下佢會唔會有下ㄧ步行動,唔好爆佢住。
有時其實佢只係出於好奇心睇下。

首頁

尾頁

跳至