自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆樓主

Dream cream同洗面產品都好用

子爵府

sillykaka 發表於 18-5-17 01:01
雞蛋髮膜,正到爆!幾年前貪得意將D頭髮不停漂啊染啊,搞到D頭髮好似膠袋咁,差d要剪光頭,佢隻髮膜救翻我 ...

幾$架....

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

MSAA 發表於 18-5-17 07:24
真係work?咁仲有冇用護髮素?

一向髪質偏油,無用護髮素習慣,長期以來也是每次連續洗兩次的頭髮,

第一次用肥皂洗髮後,再用平日用的洗髪水再次一次,

我幾年前用了第一件之後,就有効果,跟著再用多兩件,叫做固定効果,

現在已經無用一段時間,頭髮也沒有當年咁,甩頭髮甩得咁犀利囉!

我記得佢好似一樣係「啤酒」產品係用在頭髮上,口碑唔錯。

男爵府

luppy 發表於 18-5-17 08:26
幾$架....

之前180,最近一次買好似190

大宅

回覆樓主

我覺得lush既洗頭皂好好用!

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主

呢枝
醫生睇過、止頭皮用過、天然成份試過,外國訂iherbs試過
有次聖誕節過後入去8下有無set減價,問佢有無洗頭水減佢話無,但聽我話頭皮問題就話其實有時係好似皮膚無查cream,你仲防油防痕就越衰,應該保養返個頭皮,咁咪試囉
初初衰女包話臭,未用完一枝就話以後轉用呢隻好好,我就踏上不歸路

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

MSAA 發表於 18-5-17 07:24
真係work?咁仲有冇用護髮素?

Sales俾我嘅sample,我女又話正正正,但我真係唔捨得買

大宅

sillykaka 發表於 18-5-17 01:01
雞蛋髮膜,正到爆!幾年前貪得意將D頭髮不停漂啊染啊,搞到D頭髮好似膠袋咁,差d要剪光頭,佢隻髮膜救翻我 ...

咦,咁我都試下先,d 頭髮好乾,已經時常用hair mask ! 試下呢隻都好!

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章

Charlotte_mom 發表於 18-5-17 11:13
Sales俾我嘅sample,我女又話正正正,但我真係唔捨得買

英國平,日本都平(約hk 7折)

大宅

umama 發表於 18-5-17 11:24

請問知不知道美國都是平d ?

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章

甄小bee 發表於 18-5-17 11:27
請問知不知道美國都是平d ?

美國唔知喎

大宅

長期回購:
Angel on bare skin cleanser
mint mask
blueberry mask
//

王國長老

umama 發表於 18-5-17 11:24

我知,但太重,唔好意思叫人幫我買

男爵府

回覆樓主:

其實....呢個牌子做咩要咁重香味
路過都臭到我暈

子爵府

LUVPLE 發表於 18-5-17 11:33
長期回購:
Angel on bare skin cleanser
mint mask

blueberry mask以前用唔覺得乾,唔知係唔係年紀開始大,早個排買嚟用,用完覺得皮膚好乾

珍珠宮

Charlotte_mom 發表於 18-5-16 22:28
試左好多隻洗頭水,就係佢隻蜜糖治到我女d頭皮問題,4百幾一枝肉赤死我喇
...

有冇試過seba med 的去屑洗髮露?冇咁貴,成份唔刺激,而且効果唔錯㗎

伯爵府

minlbc 發表於 18-5-17 08:05
經過shop 附近都要急步行,味太勁,會頭痛反胃!
係, 每次經過都會頭暈作嘔, 啲香味太假太濃。我直頭唔明啲sales點頂

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

臭到

大宅

回覆樓主:

超級鍾意,我啲仔女係泡泡浴fans, 我好鍾意洗頭梘。上次去倫敦間 旗艦店 行到唔捨得走。買到儍

男爵府

回覆樓主

好用呀有個沐浴露超香
番梘都係
同埋鍾意佢哋反動物測試

但佢d野每樣都好香
喺鋪頭堆埋一齊浸味太勁
其實好趕客

首頁

尾頁

跳至