親子旅遊

跳至

首頁
45678...14

尾頁

伯爵府

yanyanli1234 發表於 18-10-17 12:14
我初一7:45am機 請問個朝5點call taxi 會唔會冇車呢? 有冇人試過大年初一晨早去機場?
...

地鐵24

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

sdu213 發表於 18-10-20 14:33
初二至初九!初二jal淩晨機,落機直去京都住兩晚再返大阪!

我哋都係京都2日先落大阪 我哋遲你一日去

大宅

超儀烽藍 發表於 18-10-18 09:40
我book 左京都,琵琶湖及神户酒店,去琵琶湖valley滑雪場滑雪,因為我女未試過滑雪,琵琶湖酒店浸下温泉, ...

請問你大阪可以點過琵琶湖呀?thx

子爵府

大廚勳章

cecilia18 發表於 18-10-21 10:06
請問你大阪可以點過琵琶湖呀?thx

我一落機直接坐haruka去京都車站,先住京都兩晚,喺京都車站坐兩個站去大津車站,有免費接駁巴士直接到達酒店,所以好方便

男爵府

回覆樓主:

請問有冇人知道冬天枚方公園有雪玩,甘還有機動遊戲玩嗎?

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

happy44 發表於 18-10-21 14:03

應該都會有機動遊戲玩,另外要再比錢玩雪 睇網站講咋

男爵府

vicky_hin 發表於 18-10-21 22:31
應該都會有機動遊戲玩,另外要再比錢玩雪 睇網站講咋

我都見在啦,thx

侯爵府

happy44 發表於 18-10-21 23:06
我都見在啦,thx

唔知星期日去多唔多人呢?定係plan星期一先去好D呢?你plan星期幾去丫

男爵府

vicky_hin 發表於 18-10-22 12:33

唔知星期日去多唔多人呢?定係plan星期一先去好D ...

我未plan行程,你巳經plan好行程嗎?

侯爵府

happy44 發表於 18-10-22 12:48
我未plan行程,你巳經plan好行程嗎?

yes, 諗左啦 唔知work唔work

子爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 vafamily 的帖子

機場巴士呀, 就係諗住佢近機場巴士站, 所以先book 光芒, 你呢?

子爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 hello_mimi 的帖子

我前2年新年都係去大阪, 一次去琵琶湖, 一次去六甲山, 我join kkdxy, 但應該要11,12月先會出,大約0-2度, 我地著保暖底衫, 衛衣or 樽領衫+ 羽絨, 小朋友玩雪果日唔洗太多衫, 因為佢地走黎走去, 真係會出汗

子爵府

回覆 subica 的帖子

請問光芒幾時訂架...好平呀.....係咪要連機票一齊在永安訂?
你訂幾大幾小? thx

子爵府

回覆 yanyanli1234 的帖子

我未試過初一呀, 但咁早就試過幾次, 會前一晚call 定的士, 司機第2朝你約定時間15分鐘前會打俾你

大宅

愛德華一世 發表於 18-10-23 11:38

請問光芒幾時訂架...好平呀.....係咪要連機票一齊在永安訂?

我而家上去都見到咁平,我只訂酒店

子爵府

回覆 happy44 的帖子

有呀, 但我冇玩雪, 只玩機動遊戲

子爵府

上永安網? 唔係打電話 ?

大宅

happy44 發表於 18-10-21 14:03

我今年四月去過,係地鐵站長室買任搭地鐵枚方套票,會包入場費,你去門口出示張票可補差價買任玩飛,但雪區應該要另外比幾百yen入場玩的

大宅

愛德華一世 發表於 18-10-23 11:43

App

大宅

愛德華一世 發表於 18-10-23 11:43

See

首頁
45678...14