有無影孕婦相介紹?

honana
|
想問下各位有無孕婦相可以介紹下?想影孕婦相但又唔知去邊到搵..又驚影得5好比人呃咁
SPB
|
honana 發表於 18-5-4 17:39
想問下各位有無孕婦相可以介紹下?想影孕婦相但又唔知去邊到搵..又驚影得5好比人呃咁
...

我哋去咗House warming phxxxs影, 包化妝set頭佢哋真係好專業同細心。仲包所有相,佢哋話最好30至33週快啲影。如果偏肥或者第二胎嘅媽媽就早啲影27至29週好影了。有興趣PM我俾個優惠碼你,再有其他優惠(emoji)(emoji)

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
ting_ting_anna
|
我係HAPPY MOMENT影,明碼實價,影既時候好開心,成日引我笑,所以D相影得個笑容好靚,佢仲會影完一部分就比部相機你睇下效果,知道自己影緊咩
Kelly97
|
...

有 但係冇包相薄
newmother2018
|
回覆 honana 的帖子

我深圳福田影,2千零蚊包哂,冇hard sell,冇大陸味,靚過香港影,想知邊間pm我啦
pinkyyeung210
|
newmother2018 發表於 18-11-28 10:54
回覆 honana 的帖子

我深圳福田影,2千零蚊包哂,冇hard sell,冇大陸味,靚過香港影,想知邊間pm我啦 ...

可以pm嗎 謝謝

mnmfamily
|

我幾個朋友喺Fab Studio影,影得好靚,喺呢行好多年專影大肚相
+2仔
|
回覆 newmother2018 的帖子

Hello~請PM 我, Thanks.
mwsiipb2
|
...

我同我太太去觀塘工廠區映, 你有興趣畀個公司名你
mwsiipb2
|
...

準媽媽藝術拍攝
•$3,888
•服務時間:3 小時
•於拍攝時間內包括化妝及髮型
•修圖 20 張連數碼檔案
•包括造型設計 . 服飾 . 化妝

•10'x16'  大相連框一張

連當日所有數碼相檔案