潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

phoenixshum 發表於 18-5-7 16:07
即係要買大半碼先岩 ? 定keep番原本自己著開既碼都可以? 網站得番35, 無35.5. (emoji)
...

我唔sure, 因為人人腳形也不同,你去twist 試下先,因為已經冇曬36.5 所以我買了37 也啱size就keep 了

侯爵府

sambebe 發表於 18-5-7 13:06
我見CWB Twist有呢對減價,好似係銀色,唔記得清楚。

Twist how much ?

侯爵府

rai_fc 發表於 18-5-7 17:12
I bought the same pair too! Pretty and comfortable! Love it so much!

Twins, good taste

子爵府

Ms_Phoebe 發表於 18-5-8 17:09
Twist how much ?

我唔記得呀,你去望吓啦

侯爵府

sambebe 發表於 18-5-11 00:41
我唔記得呀,你去望吓啦

No problem 純粹8 下

伯爵府

樓主, 可否分享邊度網買平? THANKS

侯爵府

dmwjw 發表於 18-5-28 10:42
樓主, 可否分享邊度網買平? THANKS

之前selfridges 個價有bug 平左入的,已經冇左bug 同埋已經斷貨了

伯爵府

回覆 Ms_Phoebe 的帖子

明白, 多謝你分享呀, 因為我好少見網上平呀, RV本身網站又唔平, my theresa又無乜FLAT深色款, 今日咁岩見到你POST, 所以請教你呀

伯爵府

想問係咪要有OFFER CODE才有平? 睇HKD貴D? thanks

侯爵府

dmwjw 發表於 18-5-28 12:49

明白, 多謝你分享呀, 因為我好少見網上平呀, RV本身網站又唔平, my theresa又無乜F ...

Welcome
Mytheresa 上一丶兩星期才做完pre-sale 有30% off, 不過已經做完,你來緊可以留意下RV official site sale, 係Bk 有好多jm 報料

侯爵府

dmwjw 發表於 18-5-28 12:51

想問係咪要有OFFER CODE才有平? 睇HKD貴D? thanks

上次Selfridges 有 bug 價無需code

伯爵府

Ms_Phoebe 發表於 18-5-28 15:12
Welcome
Mytheresa 上一丶兩星期才做完pre-sale 有30% off, 不過已經做完,你來緊可以留意下RV of ...

請問我可以邊度睇jm報料?thanks

侯爵府

dmwjw 發表於 18-5-28 15:39
請問我可以邊度睇jm報料?thanks

你可以係返潮板留意下jm 報料

dmwjw    發表於 18-5-29 11:23

大宅

Ms_Phoebe 發表於 18-5-4 23:29
Thanks, $4250 from 之前selfridges system bug 價

個價錢好好!

侯爵府

Meredith2014 發表於 18-5-28 17:33
個價錢好好!

Thanks jm

男爵府

Ms_Phoebe 發表於 18-5-5 11:11
係呀,真係緣份,下次official site 有sale 你再捕,希望你下次買到心頭好
...

請問official site classic 黑色低踭會否特價?最平可特價到幾錢?

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

侯爵府

blackcurrant00 發表於 18-11-23 02:40
請問official site classic 黑色低踭會否特價?最平可特價到幾錢?

你可以去Uk official site 望下開始減價未,啱嘅再集運返hk, 黑色通常應該有discount

複式洋房

首頁

尾頁

跳至