邊到有氫氣買?

oxford0158
|
朋友攪 party 想吹下氣球佈置下, 有無JM 有介紹?
triplek
|
oxford0158 發表於 18-5-5 16:05

caurosell / taobao
amy89a
|
淘寶
baby122411
|
oxford0158 發表於 18-5-5 16:05

觀塘有
Gomme
|
唔好買hydrogen ,會爆炸
買Helium gas (氦氣)
Charlotte_mom
|
上yahoo search汽球,會有好多供應商,其中又好多會賣helium,你睇下邊間近、邊間有貨、咩價錢再決定
Amy1974
|

...
Poyau
|
Gomme 發表於 18-5-5 17:54

正解
Poyau
|
Amy1974 發表於 18-5-6 09:07
斷估無人咁傻會買氫氣,想炸咗間屋?

記得以前賣氣球,係同啲氣體公司買,成支燒焊用嘅風煤樽咁大支。

氫氣彈
oxford0158
|
Gomme 發表於 18-5-5 17:54

原來係氦氣 真係大鄉里
oxford0158
|
amy89a 發表於 18-5-5 17:08
淘寶

可以運到黎香港?
oxford0158
|
Charlotte_mom 發表於 18-5-5 18:31
上yahoo search汽球,會有好多供應商,其中又好多會賣helium,你睇下邊間近、邊間有貨、咩價錢再決定
...

謝喔 等我揾下先
oxford0158
|
baby122411 發表於 18-5-5 17:50
觀塘有

邊樹?
miuling814
|
氫氣一遇少少熱力就會爆炸

前幾日先有新聞講,印度有個女仔開生日P,用咗氫氣球佈置,佢吹蛋糕蠟燭時,身邊嘅氫氣球爆炸變火球,個壽星女燒得幾嚴重下

你要買嘅係『氦氣』
xyzlearner
|
請問有無人知淘寶可否運來香港?
HoneyDewDew
|
嚴重警告唔好淘,helium 貴hydrogen 咁多!而淘又咁平,平得唔合理!