淚溝,去眼袋手術,有冇sis可以分享?

輕鬆熊bb
|

個黑眼圈,淚溝,眼袋好勁,有冇人知我屬於邊種?去打淚溝好定去眼袋手術好?跪求做過sis推介好醫生!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
PU1926
|
我同你一樣,我重又黑又紫
Zollahoho22
|
可以肯定係有黑眼圈同眼袋,淚溝你可自己側面邊, 睇係咪下陷, 有就係淚溝
其實依家做去眼袋時,係可以利用埋眼袋脂肪去填補番個淚溝的
輕鬆熊bb
|
Zollahoho22 發表於 18-5-7 18:21
可以肯定係有黑眼圈同眼袋,淚溝你可自己側面邊, 睇係咪下陷, 有就係淚溝
其實依家做去眼袋時,係可以利用 ...

側面係好凹架
幸福烏冬8
|
其實打童顏針可以改善你的 淚溝黑眼圈, 我有朋友試過
鰻魚仔
|
輕鬆熊bb 發表於 18-5-7 01:17
個黑眼圈,淚溝,眼袋好勁,有冇人知我屬於邊種?去打淚溝好定去眼袋手術好?跪求做過sis推介好醫生!:yumm ...

建議先填淚溝,如效果滿意就不用做眼袋抽脂
gordonccc
|
個黑眼圈,淚溝,眼袋好勁,有冇人知我屬於邊種?去打淚溝好定去眼袋手術好?跪求做過sis推介好醫生!:yumm ...

埋線壓平個眼袋唔知得唔得?
輕鬆熊bb
|
鰻魚仔 發表於 18-5-8 12:28
建議先填淚溝,如效果滿意就不用做眼袋抽脂

Thank you
Zollahoho22
|
輕鬆熊bb 發表於 18-5-7 20:01
側面係好凹架
咁應該就係3樣問題都有了
lulu1420
|

眼袋一定要割左佢。我係台灣割左。唔貴!
irischowys
|
lulu1420 發表於 18-5-9 11:26

可pm我地址嗎?Thx!
gordonccc
|

可唔可以比資料我?
輕鬆熊bb
|

可以pm資料我嗎?
lulu1420
|

你地PM我,我比資料你
yintung100
|
我呢排都搵緊台灣割眼袋資料, 可吾可以pm你係邊間做? 幾錢同要留係台灣幾多曰?
lulu1420
|
yintung100 發表於 18-5-10 16:23
我呢排都搵緊台灣割眼袋資料, 可吾可以pm你係邊間做? 幾錢同要留係台灣幾多曰? ...

你pm我呀,我唔係好識pm 人。我驚公開講人地以為我賣廣告
yintung100
|
lulu1420 發表於 18-5-10 16:26
你pm我呀,我唔係好識pm 人。我驚公開講人地以為我賣廣告
OKOK, 己 pm 你
堅媽
|
yintung100 發表於 18-5-10 16:23
我呢排都搵緊台灣割眼袋資料, 可吾可以pm你係邊間做? 幾錢同要留係台灣幾多曰? ...

請問你做咗未?我最近都搵梗台灣醫生做眼袋資料
yintung100
|
回覆 堅媽 的帖子

最後係HK做左
堅媽
|
yintung100 發表於 18-9-20 10:32
回覆 堅媽 的帖子

最後係HK做左

割眼袋?有做自體脂填淚溝嗎?