婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

kianmama 發表於 18-5-11 22:06
唔好介意,好似你老公有問題多D喎!明知老婆喂仔未食都唔留比你,唔留都算,正常拿拿淋自己食完換你食,佢 ...

佢覺得自己好識人情世故,social係大過一切,我直情覺得佢當個仔都係用黎soical嘅工具,d三姑六婆一個msg話掛住我個仔或者去旅行買咗bb野,就要我帶個仔去陪人地俾人地玩足成日,一話唔去就改口約人黎我屋企,比個仔人玩仲要我招呼埋佢地

侯爵府

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 開心吸收勳章

Mandc 發表於 18-5-11 22:24
佢覺得自己好識人情世故,social係大過一切,我直情覺得佢當個仔都係用黎soical嘅工具,d三姑六婆一個msg ...

同你c6傾左先,而且做左人呀媽要識得保護仔女,覺得BB累、要飲奶、夠鍾瞓就要態度強硬抱走BB,佢係人仔晤係玩具,D人見你淋善所以洽你、唔尊重你。

大宅

kianmama 發表於 18-5-11 22:52
同你c6傾左先,而且做左人呀媽要識得保護仔女,覺得BB累、要飲奶、夠鍾瞓就要態度強硬抱走BB,佢係人仔晤 ...

當然會,我都唔係俾人蝦而唔反抗嘅人,我會俾一次機會d三姑六婆去犯錯,之後c6再要求就會用佢地既前科去reject佢 等佢冇得用”佢地唔會嘅”來要脅我而家我62想來探孫都要同我老公肯執好間屋來等價交換我又可以做少啲,我c6又唔鐘意執野,所以都少左見

首頁

尾頁

跳至