有無人睇過菲臘牙科醫院?

gucy
|
比錢時佢地收Mastercard嗎? 定係只收Visa? Thanks!
mama_fresh
|
ihui
|
我俾現金
wcpcelia    發表於 18-5-11 15:01
bobohello
|
$50 咋喎...cash la
gucy    發表於 18-5-9 13:26
gucy
|
bobohello 發表於 18-5-8 22:22
$50 咋喎...cash la
如果係50就唔洗問啦......
十分鐘
|
gucy 發表於 18-5-9 13:19
如果係50就唔洗問啦......

你睇佢私家部?自費項目?
gucy
|
十分鐘 發表於 18-5-10 07:13
你睇佢私家部?自費項目?
YES, 自費項目, 要比5位數, 想用MASTERCARD唔知收唔收..
琋琋媽媽
|
gucy 發表於 18-5-10 09:37
YES, 自費項目, 要比5位數, 想用MASTERCARD唔知收唔收..

不如試下打去問下
tommuchshe
|
琋琋媽媽 發表於 18-5-10 11:21
不如試下打去問下
佢個電話永遠打唔通,我3年前睇過,唔記得200定300可用信用卡。
gucy
|
tommuchshe 發表於 18-5-10 16:42
佢個電話永遠打唔通,我3年前睇過,唔記得200定300可用信用卡。
Exactly!!!!!!! 我呢幾日打左廿幾次無人聽...其實佢地邊個電話先有人聽GA?
tommuchshe
|
gucy 發表於 18-5-10 16:50
Exactly!!!!!!! 我呢幾日打左廿幾次無人聽...其實佢地邊個電話先有人聽GA?
佢電話好麻煩,永遠話線路繁忙定乜(唔記得),留言又唔覆,當時我收工特登搭車去問佢,浪費車錢時間!
biscuitching
|
收master
張appointment 有寫
wcpcelia    發表於 18-5-11 15:02
gucy    發表於 18-5-10 17:42
琋琋媽媽
|
gucy 發表於 18-5-10 16:50

Emil都可以,我之前試過電郵問,會覆
kwan_0128
|
回覆 tommuchshe 的帖子

請問佢地既牙醫OK嗎?
AndreaYYip
|
有咩係$50
tommuchshe
|
AndreaYYip 發表於 18-5-10 23:26
有咩係$50
脫牙,檢查,佢跟政府街症收費,以前45
tommuchshe
|
kwan_0128 發表於 18-5-10 23:03
回覆 tommuchshe 的帖子

請問佢地既牙醫OK嗎?

我脫智慧牙,威記排2年,佢排4個月,雖是學生,但細心手勢好,復原快!好過政府!
當時我右邊情況惡化,等唔到威記咁耐,改搵菲記。

剩返左邊去威記脫,醫生撬開少少搵護士出力狂扯,好恐怖!痴線架!
攪到我傷口痛足半年,好後悔唔捱多一次訓街輪籌。

yoyo2103
|
tommuchshe 發表於 18-5-12 13:15
我脫智慧牙,威記排2年,佢排4個月,雖是學生,但細心手勢好,復原快!好過政府!
當時我右邊情況惡化,等唔 ...
我都要脱智慧牙!請問去邊度排4個月?
小小兔仔
|
yoyo2103 發表於 18-5-12 14:55
我都要脱智慧牙!請問去邊度排4個月?

菲臘牙科,要天未光就要去排隊攞籌登記,登記完做初步檢查,之後再排個期比你。
333s    發表於 18-5-13 13:19
333s
|
gucy 發表於 18-5-8 13:31
比錢時佢地收Mastercard嗎? 定係只收Visa? Thanks!

睇過菲臘牙科醫院? 好。

牙套, 從沒發生問題。卅年 「教學病人」

http://ppdh.org.hk/b5/schedule.html

可刷卡的。