請問各位有冇hard gel美甲師好介紹(九龍區)??

YMY412
|
如題
tkl1016
|
YMY412 發表於 18-5-8 17:19
如題

尖沙咀ok嗎?最近做過幾次都好滿意,百幾蚊一次。
YMY412
|
tkl1016 發表於 18-5-8 17:46

好呀!!請問可以影張相望下嗎?
甜甜兒
|
如題

你個間做唔做腳?
how much & thx!
Sharpay_leung
|
如題
我搵上門美甲師,懶,唔想走黎走去,佢好有禮貌又就大家時間,朋友推介我既
有出去整過keep唔耐又受氣,仲有間旺角既樓上店整完加錢!
所以就無出去整Lu~
YMY412
|
Sharpay_leung 發表於 18-5-8 18:48
我搵上門美甲師,懶,唔想走黎走去,佢好有禮貌又就大家時間,朋友推介我既
有出去整過keep唔耐又受氣,仲 ...

請問你系整hard gel??有冇相可以望望呀??
JD930
|
Sharpay_leung 發表於 18-5-8 18:48

上門會好貴嗎?有冇話咩地區會加錢?
tkl1016
|
YMY412 發表於 18-5-8 18:15
好呀!!請問可以影張相望下嗎?

今日我拆咗甲,佢都好有心機,影你睇

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
YMY412
|
tkl1016 發表於 18-5-8 19:09
今日我拆咗甲,佢都好有心機,影你睇

haha,其實我想睇下佢做hard gel出來時的甲型
YMY412
|

可以pm資料給我嗎?
甜心蕃薯
|
深水埗
跟左超過十年

SUMSUM_88
|
tkl1016 發表於 18-5-8 17:46

百幾蚊一次好平喎
屋仔人
|
甜心蕃薯 發表於 18-5-8 22:32
深水埗
跟左超過十年

深水埗啱我!請問幾錢!介紹比我!Thx!
Sunday12
|
深水埗
跟左超過十年

請介紹pm
Boei
|
Pm shumshupo pleases
Lau1015
|
都係深水埗 $150 不過係soft gel

YMY412
|
深水埗
跟左超過十年

你系hard gel right??
可否pm我地址,thx
甜心蕃薯
|
YMY412 發表於 18-5-8 23:14
你系hard gel right??
可否pm我地址,thx

係丫,hard gel
因為我指甲軟
以前成日咬成日搣
隻手爛哂,甲位縮哂入去都係靠佢地幫我整返好甲型
到而家叫見得下人

已pm各位
YMY412
|
甜心蕃薯 發表於 18-5-9 01:58

係丫,hard gel

我就系咁,請問一次大約幾錢?
MongLeung
|
我想問有冇好嘅修腳師傅介紹?而家全部做晒gel 甲,冇人再做傳統修甲