烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

我想問下"海味軒_SG"佢衰咩呢? 要將佢所有post 提示: 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

原帖由 acintl 於 09-3-25 09:34 AM 發表
我想問下"海味軒_SG"佢衰咩呢? 要將佢所有post 提示: 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽

係大臣做架,因為佢大頭同簽名檔賣廣告。(我冇權ban佢)
盡我一己之力,發放正能量!

伯爵府

應該將bk所有廣告都deleted晒就公平喇! 日日入黎都閃到眼花

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

原帖由 acintl 於 09-3-25 02:15 PM 發表
應該將bk所有廣告都deleted晒就公平喇! 日日入黎都閃到眼花

個d bk有錢收喎,點同呢......mouth:(雖然我都唔想睇到,好在有用firefox)

伯爵府

我只係覺得有唔公平出聲啫!
我唔識"海味軒_SG", 只係見佢只係post下食譜, 無乜野吖! 都比bk咁做! 人哋又無叫你哋去幫親, 唔駛咁呀!

超級版主

原帖由 acintl 於 09-3-25 03:00 PM 發表
我只係覺得有唔公平出聲啫!
我唔識"海味軒_SG", 只係見佢只係post下食譜, 無乜野吖! 都比bk咁做! 人哋又無叫你哋去幫親, 唔駛咁呀!

因為佢咁做變相賣廣告,每一次開主題或回應就等同免費幫自己宣傳,如果佢只係純粹分享,相信管理層絕對歡迎。

其實bk對簽名檔sell野無一定準則,如果媽咪搵少少外快個類大臣可能會隻眼開隻眼閉,但係幫公司或網站宣傳就一定唔得囉,咁會對俾左廣告貴之客戶唔公平。

伯爵府

原帖由 召藥師 於 09-3-25 15:19 發表

因為佢咁做變相賣廣告,每一次開主題或回應就等同免費幫自己宣傳,如果佢只係純粹分享,相信管理層絕對歡迎。

其實bk對簽名檔sell野無一定準則,如果媽咪搵少少外快個類大臣可能會隻眼開隻眼閉,但係幫公司或網站宣傳就一定 ...

咁一係公平d啦! 唔好隻眼開隻眼閉啦! 封殺埋果d啦! 果d一樣係度賣緊廣告啫! 無分別!

超級版主

原帖由 acintl 於 09-3-25 06:02 PM 發表

咁一係公平d啦! 唔好隻眼開隻眼閉啦! 封殺埋果d啦! 果d一樣係度賣緊廣告啫! 無分別!

我諗要會員幫手舉報先得,bk會員人數咁多,好難個個睇勻。mouth:

我只係版主幫下手咋,唔好鬧埋我

超級版主

我已同大臣反映。

伯爵府

原帖由 召藥師 於 09-3-25 18:23 發表

我諗要會員幫手舉報先得,bk會員人數咁多,好難個個睇勻。mouth:mouth:" />

我只係版主幫下手咋,唔好鬧埋我

請不要誤會, 我無鬧過你
去二手市場大把啦! 跟本唔駛舉報都可以輕易找到, 至於大臣有無真係做野, 好易知啫!

伯爵府

原帖由 召藥師 於 09-3-25 18:40 發表
我已同大臣反映。

謝謝~

首頁

尾頁

跳至