自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

JD930 發表於 18-5-9 21:41
係咯,唔好話男人,女人都可以偷食

樓主應該唱... 男人是否都一樣..

珍珠宮

2024年龍年勳章

Connielai 發表於 18-5-9 21:06
我好同意你講, 好多男人掩飾得好, 等人以為佢係好老公。 好多表面好好既老公放工即刻回家交人, 放假FAMILY ...

我見嘅正是,個個都準時放工返屋企,假日陪屋企....中午午飯時間上一樓一多的是

珍珠宮

BB防敏心得分享勳章

男人唔偷食都唔系男人喇

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

好多地方都有足浴店,細細間,掛羊頭賣狗肉! 一條街開到成條街都是,可想而知幾多男人上門幫襯 甚至有d扮美容院,招待男士

大宅

siuba 發表於 18-5-9 17:49
見得多,我認為係男人都鐘意叫雞搞女人,你覺得冇唔代表真係冇,可能掩飾得好。

我從唔會認為自己老公係特 ...

同你諗法一樣

侯爵府

回覆樓主:

我信世界上有專一男
但唔敢話自己老公係其中一個
如果隱藏得好
真係到我此生終結都唔會知

大宅

回覆樓主:

識唔小,見唔小,個老公去玩女人,個老婆都係唔知的。個男身邊既朋友都知,係佢老婆一人唔知,d男人也有共識唔會爆兄弟出黎。
男人,賤起上黎真係可以好賤。
男人本性覺得去玩冇問題,認為識番屋企就得。

大宅

.

珍珠宮

2024年龍年勳章

Pianistbaby 發表於 18-5-9 22:05
識唔小,見唔小,個老公去玩女人,個老婆都係唔知的。個男身邊既朋友都知,係佢老婆一人唔知,d男人也有共 ...

你講得無錯,我以前都好天真,自從見識得多,聽得多,就算自己c6目前我發現唔到,但唔代表佢無,有好多仔女大晒,5,6十歲出去滾都好多,可能女人呢個年紀對佢哋來講已不吸引,始終鐘意18,22...佢哋覺得玩完識返屋企就得!
識嘅男性朋爆料比我知,其實好多表面好男人都有滾或想去滾,只是時機問題,眼見我老公某朋友個老公成日去滾,但佢老婆係唔知,超賤,我老公話我知的,話佢個朋友平均一星期叫一次雞,但我唔識佢老婆,見面過一次

珍珠宮

kimberlybaby 發表於 18-5-9 13:03

結咗婚有仔女只不過個老婆喺大陸唔喺香港,都話要出去爆房 ...
要做壞事, 點都會有佢理由

我包租婆後生, 生左2個仍然靚, 老公咪又向我單眼, 我唔後 生唔靚, 只係佢覺得我唔敢搬,唔敢聲,想....

軟飯王根本心有不甘

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

good_pig 發表於 18-5-9 21:46
樓主應該唱... 男人是否都一樣..

係咯

珍珠宮

414928 發表於 18-5-9 17:42
專唔專一睇個人,還要睇自己遇唔遇到,我老公到現在都是專一的,之前返大陸工作了7年沒有任何桃色事件,最 ...
最毒係人人有樓佢無, 除左個仍要供養仔仔!

派三層樓出街, 我估個仔會好憎個啊爸, 叫佢死返個三頭家

除左打冷震, 佢負過咩責任?

大宅

小ice 發表於 18-5-9 22:11

你講得無錯,我以前都好天真,自從見識得多,聽得多,就算自己 ...

所以心態上,必須有意識,唔好覺得自己老公一定最愛自己,唔會去攪三攪四。
最重要係唔好靠晒佢,萬一真係發生了,都可以照顧到自己。太多太多老婆要湊仔冇能力出去番工,局住忍受。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

sjnl43 發表於 18-5-9 22:17
最毒係人人有樓佢無, 除左個仍要供養仔仔!

派三層樓出街, 我估個仔會好憎個啊爸, 叫佢死返個三頭家
係,個仔好憎個爸,話有媽媽已足夠,但朋友跟左佢咁耐,咩青春都比晒佢,去到中年先離婚,真係賤男遇一個都覺得多。

男爵府

回覆樓主:

又唔好一竹高打沉一船人,我C6 好專一嘅,出街連女都唔,但就好中意小動物。(留意小動物多過女)

大宅

回覆樓主:

聽過一個玩女男性朋友咁講:我都好專一架,我最愛係我老婆,出面果d係玩之麻,我真心對我老婆架。

男爵府

回覆樓主

自己靠自己,不要依賴任何人

男爵府

回覆樓主

男人專一愛女人

伯爵府

2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Pianistbaby 發表於 18-5-9 22:21
所以心態上,必須有意識,唔好覺得自己老公一定最愛自己,唔會去攪三攪四。
最重要係唔好靠晒佢,萬一真係 ...

係,因為見識太多表面係好男人好老公,到今日雖然我沒有發現我老公有問題,但我絕對吾敢話自己老公好專一,自己老公吾去滾,自己好幸福ed說話,任何事都要有準備,有事就吾會措手不及。

珍珠宮

2024年龍年勳章

sts8000 發表於 18-5-9 22:39
又唔好一竹高打沉一船人,我C6 好專一嘅,出街連女都唔,但就好中意小動物。(留意小動物多過女)
...

你呢句出街都唔"及"的一番話,正就是我朋友成日口中所講嘅一樣,佢老公比我哋感覺好正經男人,唔望女人的,非禮勿視的彬彬男人,現已和另一女人結婚了...我唔係話你老公都是咁,只是想提醒女人,凡事唔好咁單一想法,就如我friend一樣,千萬估唔到自己個會出軌,傷心到呢…所以我提自己要兩手準備,唔好太相信所謂嘅愛情

首頁

尾頁

跳至