香港仔/南區媽媽,揮手區 入黎傾下計

Babybabynsw
|
我bb4 months大果個 2歲半,
大家呢?

Kanasharry
|
我仔28個月大
ahvee
|
我仔18m
SWEETPOTATOMA
|
Babybabynsw 發表於 18-5-9 16:29
大家呢?

大仔4歲半,细仔6個月
sai_1202
|
hihi~
大仔3歲8個月, 細女9個半月~~
lokman721
|
我呀b 五個幾月大❤️❤️
YPCB
|
Babybabynsw 發表於 18-5-9 16:29
大家呢?

我B 就黎2歲。我都係住南區。唔知有無南區whatsapp加?
lokman721
|
YPCB 發表於 18-7-15 11:49
我B 就黎2歲。我都係住南區。唔知有無南區whatsapp加?

我都想知道,有冇WhatsApp 可以加,交流一下☺️
yan224213
|
lokman721 發表於 18-7-18 17:34
我都想知道,有冇WhatsApp 可以加,交流一下☺️

我女個半月大,我都想join南區媽媽wtsapp group,唔知有無?
DorDorWong123
|
大家好 我囝囝19個月大 我住係香港仔ga 我都想join WhatsApp group 同大家交流下
Joey20110426
|
DorDorWong123 發表於 18-7-26 23:38
大家好 我囝囝19個月大 我住係香港仔ga 我都想join WhatsApp group 同大家交流下

我仔仔就快18個月大,住香港仔,我都想join whatapps group
Cyan~
|
Joey20110426 發表於 18-7-30 13:37
我仔仔就快18個月大,住香港仔,我都想join whatapps group

我囡囡快23個月,住香港仔,我都想join whatsapp group
carmenlau125
|
我bb一個月大,都想join 南區媽媽group 呀
kirobaby
|
Hi,我大女就4歲,細仔4個月大,我都想join what’s app group!
lingma123
|
我女女2個月大,想join南區谷
sharon1988
|
YPCB 發表於 18-7-15 11:49

ConnieKei
|
sharon1988 發表於 18-8-18 15:58

可以加入嗎?
Sailorannis
|
sharon1988 發表於 18-8-18 15:58

我都係住南區可唔可以加入? 我電話係68486059
cody1208
|
我都係住南區,囡囡就快21個月,想入南區group,可以加我嗎?
兔兔子
|
我都係住南區,囝仔4歳,想入group!