紮肚分享

dolphinlau1215
|
想問下大家有無試過生完年幾再紮肚?係咪真係瘦到架?
minnatabo55
|
dolphinlau1215 發表於 18-5-9 17:00
想問下大家有無試過生完年幾再紮肚?係咪真係瘦到架?

我生咗兩年,剛剛做完減咗4寸✌(emoji)
chanchan12
|
minnatabo55 發表於 18-8-4 01:18
我生咗兩年,剛剛做完減咗4寸✌(emoji)

隔咗兩年都得?
minnatabo55
|
chanchan12 發表於 18-8-4 09:28
隔咗兩年都得?

係呀!我開頭都心大心細試唔試好,最後見朋友做(生咗14個月)都有效,咪當比個機會自己試下,開頭都冇預效果咁明顯,諗住瘦小小都偷笑,點知最後減咗4寸真係超開心!!所以我都係咁推介個紮肚師比朋友,佢真係好有心機!
chanchan12
|
minnatabo55 發表於 18-8-4 11:54
係呀!我開頭都心大心細試唔試好,最後見朋友做(生咗14個月)都有效,咪當比個機會自己試下,開頭都冇預效 ...

Plz pm contact thx
minnatabo55
|
chanchan12 發表於 18-8-4 11:56
Plz pm contact thx

Pm咗你喇
kayan0701
|
係呀!我開頭都心大心細試唔試好,最後見朋友做(生咗14個月)都有效,咪當比個機會自己試下,開頭都冇預效 ...

Pm plz(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
Brother_sister
|

貴嗎?
BearBB16
|

Can u pm the details? Ths
dollfie716
|

Can u Pm me thanks!

Ykmykm
|

大約要幾錢? 同要做幾耐?
quinlau00
|
Can pm me pls, thanks
minnatabo55
|
kayan0701 發表於 18-8-4 15:10
Pm plz(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

pm咗你喇
minnatabo55
|
Brother_sister 發表於 18-8-4 15:17
貴嗎?

我覺得合理,唔算貴,朋友介紹$700一次
minnatabo55
|
BearBB16 發表於 18-8-4 15:19
Can u pm the details? Ths

pm咗你
minnatabo55
|
dollfie716 發表於 18-8-4 16:19

Can u Pm me thanks!

pm咗你喇
minnatabo55
|
Ykmykm 發表於 18-8-4 16:30
大約要幾錢? 同要做幾耐?

我做咗10次,$700一次,每次按肚30分鐘再紮肚
minnatabo55
|
quinlau00 發表於 18-8-4 18:02
Can pm me pls, thanks

pm咗你喇
feimuijai
|
pm please
yuyu0630
|

PM pls