親子旅遊

跳至

首頁
12345...6

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

請問各位搭過印度航空既JM,岩岩係fb 果邊有post話本來已經劃位了,但再check時,就變左無左D位,請問有冇JM都有咁既經歷呢?請分享,謝謝

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

vicky_hin 發表於 18-5-11 08:42
請問各位搭過印度航空既JM,岩岩係fb 果邊有post話本來已經劃位了,但再check時,就變左無左D位,請問有冇J ...

我係呀。之前劃左位,最近再上去見印航將前面d位hold起左,我地一家打散晒坐,上網改極都改唔到,最後打去印航佢地幫我劃過d位

wcpcelia    發表於 18-5-11 17:01

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

yuensiu 發表於 18-5-11 09:52
我係呀。之前劃左位,最近再上去見印航將前面d位hold起左,我地一家打散晒坐,上網改極都改唔到,最後打去印航 ...

請問係唔係打電話去呢?最後有冇一齊坐返
,謝謝

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

vicky_hin 發表於 18-5-11 10:03

請問係唔係打電話去呢?最後有冇一齊坐返

我下星期先去 打去hotline叫佢地幫你劃返位就得。

禁止訪問

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主

真係改佐,即刻上網劃返。

侯爵府

Sukebe 發表於 18-5-11 10:09
飛機的機型改動、系統出錯、人為錯誤、自己搞錯 ... 世上任何事情都有可能發生, 只在乎發生的頻率, 係 99% ...

好,明白了,謝謝

侯爵府

yuyu.c 發表於 18-5-11 10:19
真係改佐,即刻上網劃返。

好,明白了,謝謝

侯爵府

yuensiu 發表於 18-5-11 10:08
我下星期先去 打去hotline叫佢地幫你劃返位就得。

好,明白了,謝謝

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

yuensiu 發表於 18-5-11 09:52
我係呀。之前劃左位,最近再上去見印航將前面d位hold起左,我地一家打散晒坐,上網改極都改唔到,最後打去印航 ...
黃色要比錢, 藍色唔洗, 所以我自己上網劃返.

男爵府

我舊年XMAS去,早早就係網上自己劃左(當時無分藍色/黃色),無問題發生
岩岩再買左出年EASTER去,打上CS CONFIRM D票時順便問可否劃定,佢話而家分左要付費同免費,試幫我劃定免費果D先。點知原來SYSTEM HOLD住左未放出來比人劃。叫我8月後再打去再劃。之後我上網自己睇下見到真係分左黃/藍。就自己劃左藍色(免費)果D先。STATUS寫《暫HOLD》,要得FINAL自CONFIRM到咁。

PS,印航CS好有禮貌及HELPFUL

珍珠宮

BEBIBE 發表於 18-5-11 10:38
我舊年XMAS去,早早就係網上自己劃左(當時無分藍色/黃色),無問題發生
岩岩再買左出年EASTER去,打上CS ...

想問下知唔知印度航空機場counter幾點先開?

大宅

叻叻勳章

回覆樓主

請問有冇買左2019CNY,網上劃到位?thx

侯爵府

BEBIBE 發表於 18-5-11 10:38
岩岩再買左出年EASTER去,打上CS ...

知道了,謝謝你

侯爵府

yuyu.c 發表於 18-5-11 10:29

明白晒,謝謝

大宅

回覆樓主

岩岩復活節坐完,上年劃好位,做online checkin 發現位錯晒,咁岩紅日office無人聽,最後打去counter問佢幫我改返晒,回程問佢話都被打散晒坐,但佢話未夠起飛前48小時幫我改唔到。最後夠佐回程48小時叫屋企人幫手打去改,佢又話香港改唔到,要打去日本改,真係超勞氣,結果鬧完一輪佢幫我打去日本改返啲位。

我屋企人再問佢,佢話四月開始高層決定唔再比咁早劃位,所以jm們一定要上機前48小時再睇清楚自己個位有無比人郁到,去程一早book好的兒童餐都比佢cancel埋,仲要再confirm佐一次。

侯爵府

subica 發表於 18-5-11 11:54
岩岩復活節坐完,上年劃好位,做online checkin 發現位錯晒,咁岩紅日office無人聽,最後打去counter問佢幫 ...

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

max00mini 發表於 18-5-11 11:12
請問有冇買左2019CNY,網上劃到位?thx

2019cny 我上個月官網買,買完已可劃位,現在再睇座位冇變到

大宅

回覆 BEBIBE 的帖子

我也認同印度航空的CS很nice很helpful,但印度航空的行政很有問題,雖然你公司有政策改變,但一早已在4月1日前已劃位的就不能取消客人坐位,自稱不是廉航的公司,要做好口碑

伯爵府

yuyu.c 發表於 18-5-11 10:29

So cute

首頁
12345...6

尾頁

跳至