膠原蛋白美肌飲!

HelloMilkie
|
有無媽咪飲過Fancl or Laneige 既膠原蛋白美肌飲? 邊隻好的?thanks
bbsofia
|
我冇飲過呢兩隻,但之前飲其他brand 係咁爆瘡 好慘
michellechiu02
|
HelloMilkie 發表於 18-5-11 18:33
有無媽咪飲過Fancl or Laneige 既膠原蛋白美肌飲? 邊隻好的?thanks

即係Fancl tense up?
有飲過,幾好
但貴,無kp住飲
前排有人share,飲幾個月之後可以隔日飲
化算d
有d心動想飲番
b1a2k3a4
|
Fancel tense up 飲過,味道ok,但因為同時食其他supplement, 所以唔知有冇效
nancyhoho
|
我飲過健怡坊隻補身美肌沖劑,佢可以補血氣同補充膠原蛋白,我覺得唔錯~飲完面色好左紅潤D
Miss_sy
|
以前飲過,果時18、22,唔覺有咩分別,但幾好飲
whwemily
|
我飲森下仁丹,已經第2支,好像沒麽效果。應該飲幾久?
cariskoo2002
|
我飲過唐x琪果隻膠原飲,飲左幾個月,皮膚彈性好左
Yan0317
|
我以前飲日本明治沖粉嗰隻, 已經日日飲. 飲左幾個月都冇乜特別
而家轉左食一個骨膠原啫喱, 方便好味又有效.
keep4life
|
回覆 Yan0317 的帖子

骨膠原啫喱我食冇咩用, 同埋超甜, 我覺得no good
Yan0317
|
回覆 keep4life 的帖子

你食邊隻呀?
我嗰隻唔太甜喎
ptconnie
|
飲過, 效果一般, 後來轉左飲另一隻, 比呢2隻平少少, 飲左一排d同事問我做左咩treatment, 話我皮膚有光澤, 冇咁暗啞
sukiyee0220
|
ptconnie 發表於 18-6-29 12:51
飲過, 效果一般, 後來轉左飲另一隻, 比呢2隻平少少, 飲左一排d同事問我做左咩treatment, 話我皮膚有光澤, ...
係邊隻呀?可以SHARE下嘛?
ptconnie
|
sukiyee0220 發表於 18-6-30 14:42
係邊隻呀?可以SHARE下嘛?
Pls check pm
angesso
|
飲過, 效果一般, 後來轉左飲另一隻, 比呢2隻平少少, 飲左一排d同事問我做左咩treatment, 話我皮膚有光澤, ...

我都想知呀,可以pm我嗎?
ptconnie
|
angesso 發表於 18-7-1 01:17
我都想知呀,可以pm我嗎?
chung_ma
|
ptconnie 發表於 18-7-1 09:07

pls pm多謝
jacky1666_hk
|

兩隻都飲過,而家飲tense up
laneige 雪凍先好飲

不過我覺得tense up 好似有d 飲肥人
ktng
|

Can u pls pm ? Thx jm
ptconnie
|
chung_ma 發表於 18-7-1 10:10
pls pm多謝