請介紹黃大仙區嘅牙醫比我女

aiko比比
|
我女5歲幾,已經有蛀牙,仲開始擴大,想幫佢補牙,但佢之前睇過鳳德邨個女牙醫,冇乜耐性,佢有啲驚同扭計,就唔幫佢整,咁我都明,小朋友驚就唔肯張開口,所以想問問呢到媽媽有冇好介紹?又唔太貴的
bbcmp
|
aiko比比 發表於 18-5-14 00:05
我女5歲幾,已經有蛀牙,仲開始擴大,想幫佢補牙,但佢之前睇過鳳德邨個女牙醫,冇乜耐性,佢有啲驚同扭計 ...

東頭邨ok嗎?
Cheryk
|
慈雲山慈正邨丘慧麟牙醫!現在就算已搬了到港島區,有需要都會去慈雲山找他。但booking 很full, 緊急的話可跟姑娘說,有機會俾你sip期
bbkkc
|
我睇彩頤花園有一個女醫生

我女3歲去補牙

佢話知道小朋友會驚

超快手幫我女攪掂

aiko比比
|
bbkkc 發表於 18-5-14 01:21

我女3歲去補牙

請問補一隻幾錢呀?
aiko比比
|
Cheryk 發表於 18-5-14 00:37
慈雲山慈正邨丘慧麟牙醫!現在就算已搬了到港島區,有需要都會去慈雲山找他。但booking 很full, 緊急的話可 ...

請問補一隻幾錢呀?
aiko比比
|

我女3歲去補牙

有冇名比我搵下
vencyk
|

我女3歲去補牙

采頤花園得兩間牙醫,舊果間裝修緊,新果間只睇過男e生,你講邊間?
bbkkc
|
6589 5216 周牙醫, 係女醫生黎

我年頭先睇過黎但去但診所門口好似無佢個名?我係打去佢手提約佢的

我女補2隻牙好似係$800左右, 我自己照左一張XRAY, 洗牙同埋補左一隻牙就$1200

價錢我諗應該算合理

我女驚佢仲比我抱住我女一齊訓上去整
aiko比比
|
bbkkc 發表於 18-5-14 12:17
6589 5216 周牙醫, 係女醫生黎

我年頭先睇過黎但去但診所門口好似無佢個名?我係打去佢手提約佢的

咁好,你女女幾歲補呀?
bbkkc
|
回覆 aiko比比 的帖子

我女整時3歲半
Siqing
|
bbcmp 發表於 18-5-14 00:20
東頭邨ok嗎?

可以介紹給我嗎?