求介紹天水圍/元朗playgroup

Crazyfun
|
女女14個月大,想星期六上pg
想搵間以唱遊為主,活動性高啲既堂上
各位jm有冇介紹?
bibian
|
親子playgroup嗎?
Crazyfun
|
bibian 發表於 18-5-15 12:02
親子playgroup嗎?

係呀
bibian
|
回覆 Crazyfun 的帖子

通利應該有
woodstockmm
|
Crazyfun 發表於 18-5-14 00:11
女女14個月大,想星期六上pg
想搵間以唱遊為主,活動性高啲既堂上
各位jm有冇介紹?

Amazing Story education very good . 活動性高,地方又大。我女好中意。佢哋有聖三一drama class

MoLui
|
woodstockmm 發表於 18-5-21 17:33
Amazing Story education very good . 活動性高,地方又大。我女好中意。佢哋有聖三一dream class
...

請問地址電話,或者網頁,thanks
水滴滴
|
Amazing Story education very good . 活動性高,地方又大。我女好中意。佢哋有聖三一dream class
...

有無網頁??
woodstockmm
|
水滴滴 發表於 18-5-24 14:51
有無網頁??

FB search Amazing story international nursery
|

Amazing Story education very good . 活動性高,地方 ...

可以比資料我嗎

鰻魚仔
|
Kids' Club
在大馬路M記樓上,25樓
CaloPin
|
https://www.facebook.com/%E6%AB% ... AD-225370751349557/
呢個天水圍playgroup私人辦👆
櫻桃小學堂
Tina0906
|
OTB kids都好唔錯,上過幾間playgp,小朋友開名話下次要上番呢間。日日嗌住話要[番學],價錢我覺得適中。
iawan
|
樓主有興趣試上一堂home court嗎?
我已上了幾個月
因缺席不能退錢 ,有兩個星期日都上唔到
有興趣可以$150讓妳上一堂體驗下
Bearbear1989
|
Otb kids好好,都師好有愛心,無食野全部玩,好多質感遊戲