灰甲藥水一問.

WingsBobo
|
老人家有灰甲想買支灰甲藥水比佢用,買邊隻好?
|
羅霉樂
Poyau
|
WingsBobo 發表於 18-5-15 10:35

恢甲清
圍威喂
|
屋企老人家用緊安甲適
laiyee6121
|
9594 發表於 18-5-15 10:38
羅霉樂

X2
marbub
|

丹杜連

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
WingsBobo
|
圍威喂 發表於 18-5-15 10:47
屋企老人家用緊安甲適
你屋企老人家用安甲適? 難唔難用? 佢地係唔係自己搽, 定要你幫?
WingsBobo
|
marbub 發表於 18-5-15 18:54
丹杜連
咩黎? 係邊度買? 點用?
WingsBobo
|
9594 發表於 18-5-15 10:38
羅霉樂
易唔易用? 老人家自己用唔用到?
WingsBobo
|
Poyau 發表於 18-5-15 10:45
恢甲清
marbub
|
WingsBobo 發表於 18-5-18 10:13
咩黎? 係邊度買? 點用?

藥水,每日搽2-3次,乾咗就ok
藥房買
小糖糖123
|
laiyee6121 發表於 18-5-15 11:01
X2

X3
Poyau
|
WingsBobo 發表於 18-5-18 10:14

應該用到 包裝似指甲油 蓋連掃
WingsBobo
|
我同事話安甲適一日搽一次就得? 有無人用開安甲適? 我媽去萬寧問, 職員叫佢自己睇....
natnat_tsang
|
我99用羅霉樂, 一日掃一次,好似油指甲咁, 好快乾... 99通常沖完涼搽...
tester5
|
我家人以前用過灰買清,其中一隻甲好快見效。其他2隻就冇反應。用完一支就算。不過後來睇新聞,好似只有羅霉樂是香港註冊藥物,其他灰甲藥冇註冊。比你參考下。有錯請指正。
TPMummy
|
睇政府醫院係俾羅霉樂
Treema
|

我屋企人就用安甲適, 唔洗銼甲, 一日一次, 係好方便, 唔太嚴重到要睇醫生, 可以試下
WingsBobo
|
natnat_tsang 發表於 18-6-11 09:54
我99用羅霉樂, 一日掃一次,好似油指甲咁, 好快乾... 99通常沖完涼搽...
羅霉樂我睇過好似係一星期一次, 唔係一日一次喎?! 同埋要銼甲, 好大工程.
WingsBobo
|
tester5 發表於 18-6-11 09:57
我家人以前用過灰買清,其中一隻甲好快見效。其他2隻就冇反應。用完一支就算。不過後來睇新聞,好似只有羅 ...
我再去搵下睇下先.