請教邊隻眼線筆易畫又不甩色?

KCBaby2011
|
Thx
AC117
|
屈臣氏又平又好用,e支最貴好似89,講明順滑,快干又唔甩,我油眼買過好多支都要送比人,這支無問題,同牌子另一支立筆質地已唔掂,妳可以先過一個鐘看效果才買

Eye liner intense Delineate Occhi

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
禁止發言
|
AC117 發表於 18-5-16 00:29
屈臣氏又平又好用,e支最貴好似89,講明順滑,快干又唔甩,我油眼買過好多支都要送比人,這支無問題,同牌子 ...

呢種頭好難畫⋯⋯
chichiwing
|
禁止發言 發表於 18-5-16 02:09
呢種頭好難畫⋯⋯

高級組
leavemealone
|
msh love liner 在sasa 有得買, 筆嗰款都好易畫,我唔識畫,但我都覺得畫得幾靚
AC117
|
禁止發言 發表於 18-5-16 02:09
呢種頭好難畫⋯⋯

妳又無試過,我不是高級組,一年只化幾次,好易畫,頭唔軟,唔粗又直,內眼線都ok

love liner ,正 找朋友日本買,真係好畫唔甩,但幾次已出不到色
pbxmas25
|
DUP 沙沙有,唔會甩
禁止發言
|
AC117 發表於 18-5-16 07:47
妳又無試過,我不是高級組,一年只化幾次,好易畫,頭唔軟,唔粗又直,內眼線都ok

love liner ,正 ...

我試過類似 好似揸毛筆咁
我中意科學毛筆多啲
不過你講到唔甩我都想試
luvkaka
|
回覆 AC117 的帖子

唔好意思請教你,請問難落嗎? 因為我都買過一支好掂唔甩唔化, 但落極都落唔到。 
AC117
|
luvkaka 發表於 18-5-16 09:46

唔好意思請教你,請問難落嗎? 因為我都買過一支好掂唔甩唔化, 但落極都落唔到。  ...

唔難,只用化妝油,一推便開,我好煩,一定要試上眼,在手點整都唔甩唔代表眼可以 有d難干又好煩,有支資生堂n年前買,唔平等好耐都唔干,開睇就衰,有d又唔上色,在櫃台試過最穩陣,有d唔化又好易甩,唔見左條眼線
luvkaka
|
AC117 發表於 18-5-16 09:53
唔難,只用化妝油,一推便開,我好煩,一定要試上眼,在手點整都唔甩唔代表眼可以 有d難干又好 ...
正, 唔該矖, 我都試下先, 我原本有一支用開好好係iherbs買, 但唔再出所以又要揾過支。 
女皇駕到
|
DUP但要黑色,啡色好易甩,但都唔會熊貓眼。
AC117
|
luvkaka 發表於 18-5-16 09:46

唔好意思請教你,請問難落嗎? 因為我都買過一支好掂唔甩唔化, 但落極都落唔到。  ...

其實我十幾廿年未真正買到一支好的黑色眼線,中間買過好多,買到好灰,太貴又唔想,不經常化妝又怕干,買唔到合適一直用已撤離連卡佛牌子,都成十年了,但只是啡,藍用掃上眼影膏不明顯只似較實眼影;唔敢買mac試Gel Eyeline怕干左無用,平買露華濃已變熊貓眼了
ilovemytwins
|
MJ 好用
laiyuen
|
Bobbi brown有一隻唔甩,如果加埋佢有隻底搽埋真係可以全日都唔甩唔化
VickiC
|
KCBaby2011 發表於 18-5-15 23:05
Thx

Makeup forever鉛筆型 好正,完全唔甩
ucuniversal
|
leavemealone 發表於 18-5-16 07:13
msh love liner 在sasa 有得買, 筆嗰款都好易畫,我唔識畫,但我都覺得畫得幾靚
...

請問有無圖睇怕買錯,Thanks
AC117
|
ucuniversal 發表於 18-5-16 10:54
請問有無圖睇怕買錯,Thanks

係好畫又唔甩,但真係只用了幾次無色 唔知係米干左

其實有次facial問卷,無任何損失送在支made in Japan, 啡色眼線筆 好過比錢買 但我皮膚黑,黑色精神d

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
ucuniversal
|
AC117 發表於 18-5-16 11:21

Thanks
tsung
|
AC117 發表於 18-5-16 07:47

love liner ,正 ...