有無jm帶過綠幽靈水晶?或送過比人?

Leeleelau
|
想買比先生,但聽聞帶呢種比較惹靈體,有聽過嗎?
jackiemei
|
有帶過、冇聽過
雪晴晴
|
Leeleelau 發表於 18-5-16 00:06

有帶過,無聽過會咁
Nicole-hui88
|
帶過,未聽過
muimui1013
|
帶過,冇聽過
healthymimi
|
好似旺事業
浩霆豬豬
|
無聽過,綠幽靈係旺正財喎
BubbleTea
|
話帶左會忙到pk喎,比較適合多勞多得人士
bosch
|
好奇一問, 水晶係咪最好係自己買? 因為要合眼緣至買?
fupigpig
|
BubbleTea 發表於 18-5-16 02:02
話帶左會忙到pk喎,比較適合多勞多得人士

會旺事業,但亦有加埋金髮晶一齊戴,忙得嚟有進賬
fupigpig
|
Leeleelau 發表於 18-5-16 00:06

有網上睇過,好似係某靈異節目講,冇興趣詳細睇內文,覺得似卓頭誇大,我覺得水晶/玉器都偏向溫和正氣嗰類。
我戴過短期,完全唔覺惹佢地,但真係突然好忙,我改左戴金髮晶,買俾老公就金曜石。
siiu_Y0613
|
帶過,聽過,但我又吾覺!
siiu_Y0613
|
fupigpig 發表於 18-5-16 05:29
有網上睇過,好似係某靈異節目講,冇興趣詳細睇內文,覺得似卓頭誇大,我覺得水晶/玉器都偏向溫和正氣嗰類 ...

我都想買翻條金髮晶,你帶過覺得如何?
siiu_Y0613
|
fupigpig 發表於 18-5-16 05:26
會旺事業,但亦有加埋金髮晶一齊戴,忙得嚟有進賬

我都聽過話兩條加埋似乎幾好咁,想試試!
siiu_Y0613
|
佢名叫綠幽靈,但吾代表佢招陰
相反,佢有辟邪功效
甄太太
|
我朋友同事都戴過,話會忙到飛起,即係唔適合我呢d懶人⋯⋯所以買咗無乜戴過,我脾氣麻麻現在戴紫鋰輝
paramount1980
|
I have wore it for years.
hoiching0516
|
我試過買左條戴, 戴住返工真係忙到pk, 之後都唔敢再戴
Leeleelau
|
hoiching0516 發表於 18-5-16 10:26
我試過買左條戴, 戴住返工真係忙到pk, 之後都唔敢再戴

但想問忙得來係有主賬,旺到事業嗎
Leeleelau
|
Leeleelau 發表於 18-5-16 10:40
但想問忙得來係有主賬,旺到事業嗎