雀巢能恩轉packing

紫薯NaNa
|
想問能恩轉左罐既packing後,奶粉配方同其他有冇唔同? 同埋又加左價
payee
|
早兩日收到雀巢電話,話新配方多咗HMO母乳低聚糖成份
我比較有興趣試新配方(emoji)
happymimi2012
|
我阿仔食左新packing敏感,而家又要再搵牌子轉
HHSJ
|
紫薯NaNa 發表於 18-5-16 00:46
想問能恩轉左罐既packing後,奶粉配方同其他有冇唔同? 同埋又加左價

可唔可以影張相睇吓?我無留意佢轉咗添!
紫薯NaNa
|
HHSJ 發表於 18-5-21 09:08
可唔可以影張相睇吓?我無留意佢轉咗添!

底 有寫hmo

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
蝴蝶so
|
hmo??我見illuma都有呀
紫薯NaNa
|
係呀 但唔知哩隻新packing o ng ok呢?
rebeccalwclwc
|
紫薯NaNa 發表於 18-5-16 00:46

加到幾錢阿?
cindywy
|
rebeccalwclwc 發表於 18-5-28 08:56
加到幾錢阿?

萬寧價$299
紫薯NaNa
|
萬寧 299.2呀
而家貴過雅培hmo and S26 (emoji)(emoji)
我要做媽媽
|
如果真係有bb會過敏既話,需要試食下先
rebeccalwclwc
|
紫薯NaNa 發表於 18-5-28 11:50
萬寧 299.2呀
而家貴過雅培hmo and S26 (emoji)(emoji)

咁有冇人知新裝的話,藥房賣咩價錢?
我琴日買,都仲係金色裝$255

紫薯NaNa
|
rebeccalwclwc 發表於 18-5-28 17:35

咁有有人知新裝的話,藥房賣咩價錢?

未知呀 我個邊藥房1號仔仲係舊裝 都係255
之前問過大約應該會買265-270
tingtingfung415
|
我BB飲開雅培HMO,都係人奶成分,D味同人奶相近,同埋唔熱氣,最緊要愛爾蘭做
Phyllis_chan
|
happymimi2012 發表於 18-5-21 06:34
我阿仔食左新packing敏感,而家又要再搵牌子轉

我仔仔都係呀…
happymimi2012
|
Phyllis_chan 發表於 18-6-8 11:18
我仔仔都係呀…

好彩我仲搵到舊裝,入左42罐係屋企